H1Z1 Alınır mı?

oguzcanpasa

Megapat
Daha fazla  
An itibariyle oyun, %75 indirimle 7.75 TL. Bilgisayarım çok iyi değil, GTX 750 Ti ekran kartı, i3 2100 işlemci var. Almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Al kütüphanende bulunsun. İyi bir PC aldığın zaman keyfini çıkarırsın. Fırsatı kaçırma...

Al kütüphanende bulunsun. İyi bir PC aldığın zaman keyfini çıkarırsın. Fırsatı kaçırma...
Şu anki PC ile oynayamaz mıyım ? Benzer sistemle oynayanlar var. Ben sadece PUBG kadar oyuncusu varmıdır diye soruyorum.

Şu anki PC ile oynayamaz mıyım ? Benzer sistemle oynayanlar var. Ben sadece PUBG kadar oyuncusu varmıdır diye soruyorum.
Mutlaka oyuncusu vardır. O sistemle H1Z1 Oynayabilirsin. Kaldırır fakat ne kadar FPS alırsın meçhul ama al almaktan zarar gelmez.

arkadaşa katılıyorum güzel bi indirimi varken hazır al sistem kaldırır 40 30 veyahutta yukarısını alırsın diye umuyorum öyle olmasa bile kütüphanende bulunsun.

H1Z1 benim gözümde oyun değil fakat oynayanı hatırı sayılır şekilde iyi, steamdb'den steam üzerindeki tüm oyunların anlık online, günlük ve tüm zamanlardaki en yüksek online oyuncu sayılarını öğrenebilirsiniz.

PUBG yok etti piyasayı, H1Z1'de aşırı ezilmiyeyim diye ucuz yapmış. Zekice düşünmüşler ama nafile olduğunu düşünüyorum. PUBG bana göre kat kat iyi. Yine de kütüphanenizde bulundurabilirsiniz.

H1Z1. En güzel anılarımın olduğu oyun... Biraz geç kaldın oyunun en güzel zamanlarında alabilirdin. Fakat hala oynanır sıkıntı değil. Güzel oyun eğlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…