hasan1234 Hectopat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar h1z1 i her açışımda bu hatayla karşılaşıyorum artık gına geldi bi keyifli oynayamadım . Sistemim: Ge force 210 Amd Phenom 9350e Quad Core 4 GB RAM var fakat 2 GB bozuk Sistemimden mi yoksa hatanın bir çözümü var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2016
Arkadaşlar h1z1 i her açışımda bu hatayla karşılaşıyorum artık gına geldi bi keyifli oynayamadım . Sistemim: Ge force 210 Amd Phenom 9350e Quad Core 4 GB RAM var fakat 2 GB bozuk Sistemimden mi yoksa hatanın bir çözümü var mı ?
Ali Görgün Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2016 #2 Cevap veren bulamazsın kardeşim merak etme burda sorunana çözümde bulamazsın ama başlıgına acil yardım falan yaz bak nasıl düzeltiliyor nasıl hemen uyarı geliyo gör bu siteye hayranım
Cevap veren bulamazsın kardeşim merak etme burda sorunana çözümde bulamazsın ama başlıgına acil yardım falan yaz bak nasıl düzeltiliyor nasıl hemen uyarı geliyo gör bu siteye hayranım