ErenOnder Hectopat Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar hiçbir yerde bulamadım bu hatanın çözümünü oyuna giriyorum battle royale seçiyorum ve loading ekranında 1 dk civarı bekliyor sonra oyundan atıyor g9 error diye lütfen bilen yok mu çözümünü ?
Arkadaşlar hiçbir yerde bulamadım bu hatanın çözümünü oyuna giriyorum battle royale seçiyorum ve loading ekranında 1 dk civarı bekliyor sonra oyundan atıyor g9 error diye lütfen bilen yok mu çözümünü ?
FLeShy Hectopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2015 #2 modem markan ne acaba ?
emrebykl Megapat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2015 #3 FLeShy dedi: modem markan ne acaba ? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var modemim huawai süperonline kullanıyorum varsa çözen yardımcı olsun.
FLeShy dedi: modem markan ne acaba ? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var modemim huawai süperonline kullanıyorum varsa çözen yardımcı olsun.