H1Z1 için ekran kartı önerisi

150101

Kilopat
Makaleler
5
H1Z1'i yüzde yüz render kalitesi ile, 1500 metre mesafede neredeyse her şey en düşükte 60 FPS veren ekran kartı biliyor musunuz? Ben baya aradım ama tam olarak bulamadım. Bu arada sistem 1 yıl gibi bir sürede değişeceği için olabileceğine ucuz olması lazım. 1 GB olsa da olur. İleride GTX 1060 almayı düşünüyor. Ben değil o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat aralığı yok. O performansı verebilecek ekran kartı veya direkt dizüstü bilgisayar lazım. Dizüstü için 1500 TL. Normal ekran kartı için 250 TL en fazla. Bir sonraki sene GTX 1060 ya da GTX 1160 almayı düşünüyorum. Ondan dolayı ne kadar ucuz o kadar iyi.

Aga AMD olarak çok bilgim yok ama GTX1060 3GB alabilirsin 1050ti de olur ama daha az fps.

Dostum istediğin değerleri elde edebilmen için sıfır ürün alacak isen en az 500 TL'yi gözden çıkarman gerekir. Bende H1z1 oynuyorum, yeterli bir sistemim var. Ekran kartım R7 250, sadece ekran kartımın yetersizliğinden aldığım FPS değerleri üzücü olabiliyor. Ekran kartı piyasasının düşmesini bekleyip kendi sistemine oranla güzel bir ekran kartı almanı öneririm. Bir çok kartla istediğin değerleri yakalayabilirsin ama bütçeyi artırman şart. Sonrasında tekrardan almış olduğun kartı satıp üzerine bir miktar daha koyup model yükseltebilirsin. Bir de istediğin çözünürlüğü yazarsan daha kolay yardımcı olabilirim daha net bir öneride bulunabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…