H1Z1 King Of The Kill Alınmalı mı ?

Daha fazla  
H1Z1'i uzun süredir takip ediyorum battle royal modu için çok büyük övgü var fakat sizce oyunu almalı mıyım? Yani parasına değer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer arkadaşların ile oynuyacaksan gerçekten eğlenceli. Ama alıcaksan indirime girmesini bekle bence.

Gittigidiyor'da h1z1 27 tl satış fiyatı ile satışa sunulmuş 11 bin civarı satıştan %99 olumlu oy alan bir satıcı eğer iki oyun da dahil ise oldukça uygun bir fiyat aslında.

Eğerki arkadaşlarınla oynayacaksan almalısın ama bi vakitten sonra sıkabilir. Eğerki tek oyniyacaksan sıkıcı gelebilir
bence

Yorumlarınız için teşekkürler toplam 28 TL'ye just survive + king of the kill aldım, king of the kill canım sıkıldıkça girdiğim bir oyun haline geldi Tek oynuyorum ama ona rağmen çok eğleniyorum arkadaşlarla girsem ne kadar eğlenceli olur kim bilir

Arkadaslar Ben H1Z1 oynuyorum ama fps sorunum var 27 den yukarı cıkmıyo oyun ayarlarıda en dusukde

Pc Mın Ozellıklerı

Asus H61m-k
gıgabyte Nvidia GeForce 420 2 gb 128 bıt
kıngston 4 gb ram Samsung 2x2 ddr3 1333 mhz
600 gb harddısk
ıntel i5 2300 lga 1155 işlemcı
230 power var

nasıl bır çözüm bulabılırım bır yardımcı olurmusunuz

Sorununuzun bu konu ile alakası yok sorununuz ile ilgili yeni konu açın. Ayrıca ekran kartınız bu oyun için biraz güçsüz kalmış. İnternet üzerindeki useroptions.ini dosyalarını inceleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…