Sucre_ Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2016 #1 Oyuna girdiğimde böyle bir hata alıyorum. Önceden yoktu. Telefonumun internetiyle girmeyi denedim sıkıntı olmadı, ama evdeki internetle bağlanınca önüme bu çıkıyor. Çözümü bilen var mı?
Oyuna girdiğimde böyle bir hata alıyorum. Önceden yoktu. Telefonumun internetiyle girmeyi denedim sıkıntı olmadı, ama evdeki internetle bağlanınca önüme bu çıkıyor. Çözümü bilen var mı?
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2016 #2 Kullandığın internet tarayıcılarından çerezleri temizle. Büyük ihtimalle çözülür. Bende de aynısı olmuştu ve çerezleri temizleyince çözülmüştü.
Kullandığın internet tarayıcılarından çerezleri temizle. Büyük ihtimalle çözülür. Bende de aynısı olmuştu ve çerezleri temizleyince çözülmüştü.
Sucre_ Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2016 #3 Elassar dedi: Kullandığın internet tarayıcılarından çerezleri temizle. Büyük ihtimalle çözülür. Bende de aynısı olmuştu ve çerezleri temizleyince çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama etki etmedi hocam.
Elassar dedi: Kullandığın internet tarayıcılarından çerezleri temizle. Büyük ihtimalle çözülür. Bende de aynısı olmuştu ve çerezleri temizleyince çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama etki etmedi hocam.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2016 #4 Sucre_ dedi: Dediğinizi yaptım ama etki etmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Çerezler ve diğer seçeneklerde dahil olmak üzere birde komple geçmişi silmeyi deneyin. Bende işe yaramıştı ama bilmiyorum hocam
Sucre_ dedi: Dediğinizi yaptım ama etki etmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Çerezler ve diğer seçeneklerde dahil olmak üzere birde komple geçmişi silmeyi deneyin. Bende işe yaramıştı ama bilmiyorum hocam
Sucre_ Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #5 Elassar dedi: Çerezler ve diğer seçeneklerde dahil olmak üzere birde komple geçmişi silmeyi deneyin. Bende işe yaramıştı ama bilmiyorum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam şuan düzeldi ama çerezlerle bir ilişkisi var mı bilemiyorum.
Elassar dedi: Çerezler ve diğer seçeneklerde dahil olmak üzere birde komple geçmişi silmeyi deneyin. Bende işe yaramıştı ama bilmiyorum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam şuan düzeldi ama çerezlerle bir ilişkisi var mı bilemiyorum.