C Ceyad Soyak Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #1 Bu iki oyundan birini almak istiyorum. Hangisi daha çok sarar sizce? Hangisini sıkılmadan oynarım?
Y YigitOnen Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 34 26 Eylül 2015 #2 H1Z1 çok daha iyi bence ama sana bağlı
C Ceyad Soyak Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #3 @YigitOnen cevabın için teşekkür ederim. İkisini de oynayan biri, bana yorumlar mı?
Onur Bey Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 638 Yer İzmir 26 Eylül 2015 #4 Silinen üye dedi: Bu iki oyundan birini almak istiyorum. Hangisi daha çok sarar sizce? Hangisini sıkılmadan oynarım? Genişletmek için tıkla... H1Z1. Çünkü Rocket League'nin playoff kısmı çok çabuk bitiyor. Yani oyun sürekli kendini tekrarlıyor. Ama online oynarsanız, Rocket League çok zevkli bir oyun.
Silinen üye dedi: Bu iki oyundan birini almak istiyorum. Hangisi daha çok sarar sizce? Hangisini sıkılmadan oynarım? Genişletmek için tıkla... H1Z1. Çünkü Rocket League'nin playoff kısmı çok çabuk bitiyor. Yani oyun sürekli kendini tekrarlıyor. Ama online oynarsanız, Rocket League çok zevkli bir oyun.
C Ceyad Soyak Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #5 @Onur Bey online kısmından dolayı soruyorum zaten dostum. Sence hangisi? Almış olsan hangisini alırdın?
@Onur Bey online kısmından dolayı soruyorum zaten dostum. Sence hangisi? Almış olsan hangisini alırdın?
Onur Bey Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 638 Yer İzmir 26 Eylül 2015 #6 Silinen üye dedi: @Onur Bey online kısmından dolayı soruyorum zaten dostum. Sence hangisi? Almış olsan hangisini alırdın? Genişletmek için tıkla... Rocket League. İndirimle 10 tl civarına almıştım oyunu.
Silinen üye dedi: @Onur Bey online kısmından dolayı soruyorum zaten dostum. Sence hangisi? Almış olsan hangisini alırdın? Genişletmek için tıkla... Rocket League. İndirimle 10 tl civarına almıştım oyunu.
C Ceyad Soyak Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #7 @Onur Bey tamamdır Rocket League o zaman. Bir de şunu soracaktım. Bu linkteki neden ucuz? Rocket League STEAM CD-KEY RU/CIS - G2A.COM Marketplace
@Onur Bey tamamdır Rocket League o zaman. Bir de şunu soracaktım. Bu linkteki neden ucuz? Rocket League STEAM CD-KEY RU/CIS - G2A.COM Marketplace
JusTCrowN Hectopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #8 Bana soracak olursan H1Z1 o key rus keyi ondan olabilir dostum
Onur Bey Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 638 Yer İzmir 26 Eylül 2015 #9 Silinen üye dedi: @Onur Bey tamamdır Rocket League o zaman. Bir de şunu soracaktım. Bu linkteki neden ucuz? Rocket League STEAM CD-KEY RU/CIS - G2A.COM Marketplace Genişletmek için tıkla... Oradaki oyun rusça. İndirime giriyor bazen.
Silinen üye dedi: @Onur Bey tamamdır Rocket League o zaman. Bir de şunu soracaktım. Bu linkteki neden ucuz? Rocket League STEAM CD-KEY RU/CIS - G2A.COM Marketplace Genişletmek için tıkla... Oradaki oyun rusça. İndirime giriyor bazen.
C Ceyad Soyak Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #10 Alsam bi sorun çıkar mı dilden başka? @Onur Bey @JusTCrowN