H1Z1 vs PUBG?

Birkan Öztürk

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi indirimler yaklaşık 4 saat sonra bitecek. Benim aklımda bir soru var lütfen yardımcı olun. H1Z1 almayı düşünüyorum çünkü fiyatı şu an 7.75 TL sonra insanlar durmadan PUBG önerdi fakat malum oyun bir türlü indirime girmediğinden benim bütçeyi aşıyor. Yani 60 TL'lik farka değer mi ? Öyle ise almayacağım biriktirip bir daha ki indirimde belki girer diyip bekleyeceğim ama sizce 7.75'e hemen H1Z1 mi alayım yoksa PUBG'yi bekleyeyim mi ? Farklarını söylerseniz vs. mutlu olurum arkadaşlar iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle PUBG, fiyatına değer. Ayrıca neden PUBG gibi çok satan bir oyun indirime girsin? Adamlar zaten çok satıyor, indirim yapmazlar. H1Z1 çok sade bir oyun, mesela silah eklentileri takamıyorsun, ama PUBG de kabzalar, dürbünler, namlu ucu falan eklentiler takabilirsin. Yanında sayamadığım kadar fark var, gameplay videolarını izlersen anlarsın ne kadar fark olduğunu.

Öncelikle merhaba dostum,
Paran PUGB'ye yetmiyorsa alma ve şu anki H1Z1 indirimini de kaçırma derim.
Çünkü PUGB'de aynı H1z1 gibi bir oyun ancak daha gelişmiş versiyonu diyebiliriz.
Benim sana tavsiyem elinde para varken bu fırsatı kaçırma ve H1Z1 al derim.
Bende dün H1Z1 aldım şu an memnunum.

H1Z1 almani oneririm oyunu cok duzelttiler artik hala oynuyorum, pazarda geldi oyuna ayrica kesinlikle H1Z1.

Şaka gibi, 3 Milyon insan PUBG oynarken, sadece 30 bin insanın oynadığı H1Z1 oyununu önermeniz çok saçma. Bir kere bazı H1Z1 geliştiricileri ayrıldı, PUBG'nin geliştiricisi oldu. 2 oyunun oynanış videolarını karşılaştırın, neden 69 TL'ye satıldığını anlarsınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı