H1Z1 Windowed Noborder FPS Sorunu

Uraniumhazee

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlarım. İlginç bir sorun yaşıyorum. Oyunda çok fazla kırılma yaşadığım için pencere ve çerçevesiz sistemde oyunu çalıştırmayı denedim. Bunun birkaç yolu var.
Bunu oyun içindeki config dosyasından ayrıca Steam oyun başlatma seçeneklerine -windowed -noborder komutunu girerek yazdım.

İşte sorunum. Oyunu pencere modu içinde çalıştırdığımda normalde 60 fps almam gerek. Çünkü pencere modunda oyun çalıştığında masaüstü gereği 60 fps'de çalışması gerekiyor.
Ancak Steam fps sayacım ekli ve pencere modunda sayaca bakıyorum 100-120 fps. 1-2 gün önce bu sistemle sorun yaşamıyordum ancak ne hikmetse pencere modunda oyun 60 fpsde çalışmıyor. Ne çakışıyor olabilir?

Teşekkürler.
Not: Monitörün 60Hz bir monitör.

Arkadaşlar bir ekleme yapayım.
Mesela CS Go'da bunu denedim. 1024x768 çözünürlükte oynuyorum. Pencereli noborder sistemde çalıştırdım.

Arkadaşlar görüyorsunuz pencereli mod noborder fps 119.
Neden oyunlar 60'ta çalışıyor bilmiyorum. 3d denetim masasında ayarlar 3d uygulamasının karar vermesine izin ver. Ben manuel olarak düşey limiti kapattım yine bir şey değişmedi. Şu an ayarlar otomatik.

Sizce bu sorun neden yaşanıyor. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…