L Loony Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 223 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Bilgisayarımın ses kartı arızalı olduğu için ses kartı almak istiyorum. Nasıl bir şey almalıyım? Kulaklığı yeni aldığım için bütçem 120 TL falan. Alfais 5019 7.1 7 Kanal Mikrofon Destekli Çift Girişli Çevirici Harici Usb Ses Kartı - Evaletim Alfais elektronik resmi satış sitesi www.evaletim.com Alfais 4505 Harici Kablolu 7.1 Usb Ses Kartı 3.5mm Mikrofon Çevirici Dönüştürücü Adaptör - Evaletim Alfais elektronik resmi satış sitesi www.evaletim.com Ben bu ikisinden birini düşünüyorum.
Bilgisayarımın ses kartı arızalı olduğu için ses kartı almak istiyorum. Nasıl bir şey almalıyım? Kulaklığı yeni aldığım için bütçem 120 TL falan. Alfais 5019 7.1 7 Kanal Mikrofon Destekli Çift Girişli Çevirici Harici Usb Ses Kartı - Evaletim Alfais elektronik resmi satış sitesi www.evaletim.com Alfais 4505 Harici Kablolu 7.1 Usb Ses Kartı 3.5mm Mikrofon Çevirici Dönüştürücü Adaptör - Evaletim Alfais elektronik resmi satış sitesi www.evaletim.com Ben bu ikisinden birini düşünüyorum.