H2002D ses düşüklüğü

vovox1907

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben hiç menum değiim kulaklıktan daha önce ve genelde hep kullandıgım kulaklık KZ zsx Terminator ama bir PC kulaklığına ihtiyacım var diye inceleme yapmış arkadaşa güvernek habit hepsiburadan H2002D 700TL'ye aldım. Ses çok düşük geliyor bana arkaşlar hem de bayağı düşük ses driverini güncelledim MSI sitesindeni ndirdim falan filan ama ses düşük yani, yani böyle sesi fulleyince gümbür gümbür olmasını bekliyorudm inceleyen arkadaş öyle demişti çünkü şiddetli bir sesi olduğunu iletmişti ama kesinlikle yok öyle bir şey anca FX Boost ve leatasoftboost indirip ses seviyesini %300arttırınca yüksek ses veriyor ama onu da yapmak istemiyorum çünkü kulaklığı haddinden fazla zorlamak oluyor bu kalitesine bir şey diyemem sağlam ve oldukça güzel ama ses konusu bayağı sıkıntı. Sizde de ses düşük mü?

Belki de senin kulaklıkta bir problem vardır hocam garantisi varsa bir yolla neyi var neyi yok bakılsın çünkü aynı kulaklıktan almayı planlıyorum biraz araştırma yaptığımda senin gayet yüksek ve kaliteli geldiği söylendi.

bakalım hayırlısı hocam bence diğer arkdaşlar fazla övmüş kulaklığı sesi iyidi ama öyle çok mükemmel değildi zaten üstüne fazla kısıktı.

Bakalım hayırlısı hocam bence diğer arkadaşlar fazla övmüş kulaklığı sesi iyiydi ama öyle çok mükemmel değildi zaten üstüne fazla kısıktı.

O fiyata göre normal tabii haklısınız.

Hocam Ürdün değiştirilip geldi yine pişman oldum. Ses seviyesi çok düşük bass falan hikaye yalan dolan bass yok neredeyse. Gidin başka kulaklık alın.

Eğer çok fazla fiyat farkı olmuyorsa para iadesi isteseydiniz değiştirmek yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…