D Doritosbaga Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #11 yeeet dedi: Bende öyle biliyorum tek fark olarak, ses kartım o kadar kötü değildir herhalde fark eder mi çok? Genişletmek için tıkla... Ses kartınızı bilmiyorum. Bilgisayarınız fazla eski değilse sıkıntı yoktur hocam.
yeeet dedi: Bende öyle biliyorum tek fark olarak, ses kartım o kadar kötü değildir herhalde fark eder mi çok? Genişletmek için tıkla... Ses kartınızı bilmiyorum. Bilgisayarınız fazla eski değilse sıkıntı yoktur hocam.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Kasım 2024 #12 Loony dedi: Bende H2002D sipariş verdim pazartesi gelecek. Uzun araştırmalarım sonucu bu fiyat farkına deymiyeceğine karar verdim. İndirim koduyla beraber 765 TL'ye geldi. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız hocam?
Loony dedi: Bende H2002D sipariş verdim pazartesi gelecek. Uzun araştırmalarım sonucu bu fiyat farkına deymiyeceğine karar verdim. İndirim koduyla beraber 765 TL'ye geldi. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız hocam?
L Loony Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 202 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #13 yeeet dedi: Nereden aldınız? Hocam? Genişletmek için tıkla... Havit Türkiye Resmi Satış Sitesi ikolojik15 koduyla %15 indirim var.
yeeet dedi: Nereden aldınız? Hocam? Genişletmek için tıkla... Havit Türkiye Resmi Satış Sitesi ikolojik15 koduyla %15 indirim var.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Kasım 2024 #14 Loony dedi: Havit Türkiye Resmi Satış Sitesi ikolojik15 koduyla %15 indirim var. Genişletmek için tıkla... Sağ olun sipariş ettim ben de.
Loony dedi: Havit Türkiye Resmi Satış Sitesi ikolojik15 koduyla %15 indirim var. Genişletmek için tıkla... Sağ olun sipariş ettim ben de.