H2039bg alınır mı?

Bütçe
max 2000
Makaleler
2
Şu an kullandığım kulaklık H2002P, çok memnundum ama mikrofonu bozuldu diye düşünüyorum. Bir türlü çalıştıramadım. Kablo istemiyorum artık gerçekten çok rahatsız edici olmaya başladı. Yorumların bazıları alınır bazıları alınmaz yönünde. Alan arkadaşlar acaba güncel bir yorum yapabilir misiniz?

@coret @TmpEgemen @kakashiimadara

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullandığım kulaklık H2002P, çok memnundum ama mikrofonu bozuldu diye düşünüyorum. Bir türlü çalıştıramadım. Kablo istemiyorum artık gerçekten çok rahatsız edici olmaya başladı. Yorumların bazıları alınır bazıları alınmaz yönünde. Alan arkadaşlar acaba güncel bir yorum yapabilir misiniz?

Kulaklik cok guzel tam F/P bir tercih ses kalitesi olsun mikrofonu olsun cok guzel tek sorunu kafayi egdinizde yavas yavas kayiyor.

Hocam ben ocaktan beridir kullanıyorum baya memnunum. Ama benimki başını saga eğince sanki icinde bişey varmış gibi çok az bir ses geliyor. Rahatsız etmediği için iade etmedim yoksa gayet memnunum.

Kulaklik cok guzel tam F/P bir tercih ses kalitesi olsun mikrofonu olsun cok guzel tek sorunu kafayi egdinizde yavas yavas kayiyor.

Anladım çok teşekkür ederim.

Hocam ben ocaktan beridir kullanıyorum bayağı memnunum. Ama benimki başını saga eğince sanki icinde bir şey varmış gibi çok az bir ses geliyor. Rahatsız etmediği için iade etmedim yoksa gayet memnunum.

Anladım hocam teşekkürler.

Merhaba, kulaklığı kullandım. Eğer benim gibi bass takıntın yoksa güzel kulaklık sesi vs. hoş bassları da kötü değil ama beni tatmin etmedi diyelim. Onu da EQ ayarı yapar çözersin, fiyatına göre güzel kulaklık. F/P güzel bir ürün. Bir de konuyla alakasız profile GIF nasıl koyuyoruz 🙂.

Merhaba, kulaklığı kullandım. Eğer benim gibi bass takıntın yoksa güzel kulaklık sesi vs. hoş bassları da kötü değil ama beni tatmin etmedi diyelim. Onu da EQ ayarı yapar çözersin, fiyatına göre güzel kulaklık. F/P güzel bir ürün. Bir de konuyla alakasız profile GIF nasıl koyuyoruz 🙂.

Eskiden birkaç saatliğine açılan bir özellikti yanlış hatırlamıyorsam. Sonradan sistemi kastırdığı için kapatıldı eskiden yükleyenler kullanabiliyor sadece yükledikleri ppleri değiştirmediği sürece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı