Havit Gamenote H2040D aldım fakat mikrofonu gerçekten çok kötü, incelemele videosuna baktığım adamda mikrofon gayet güzel ses verdiğini söyledi ama benimki test veremeyebileceğim kadar kötü.
İnceleme videosu burada saniyesiyle beraber.
Havit Gamenote H2040D aldım fakat mikrofonu gerçekten çok kötü, incelemele videosuna baktığım adamda mikrofon gayet güzel ses verdiğini söyledi ama benimki test veremeyebileceğim kadar kötü.
İnceleme videosu burada saniyesiyle beraber.
Bu forumda bazı çokbilmiş arkadaşlar marjinallik olsun diye bu markayı öneriyorlar. Ses kalitesi, A101'de ki Piranha marka kulaklıkla kapışır. Mikrofonu rezalet tüm modellerinde. İade alıp markalı bir şeye geçebilrisiniz. İtopya'da sağlam indirimler mevcut.
Bu forumda bazı çokbilmiş arkadaşlar marjinallik olsun diye bu markayı öneriyorlar. Ses kalitesi, A101'de ki Piranha marka kulaklıkla kapışır. Mikrofonu rezalet tüm modellerinde. İade alıp markalı bir şeye geçebilrisiniz. İtopya'da sağlam indirimler mevcut.
H2002D, H2002P kullanıyorum aktif olarak. Ikisinin mikrofonu gayet iyi. Ses kaliteside iyi hocam. Cloud 2 denedim. Benimkiler daha iyi ses kalitesi olarak. Hatta H2002D modelinden bir tanede kardesime aldim. 3 urundende memnunum.
H2002D, H2002P kullanıyorum aktif olarak. Ikisinin mikrofonu gayet iyi. Ses kaliteside iyi hocam. Cloud 2 denedim. Benimkiler daha iyi ses kalitesi olarak. Hatta H2002D modelinden bir tanede kardesime aldim. 3 urundende memnunum.
Havit, Piranha'dan daha kötü bir markadır bana göre. Eğer Havit gibi bir kalite yakalamak istiyorsanız, 50TL'ye kablolu kulaklık alabilirsiniz. Kablolu kulaklığın mikrofonu daha iyi olabilir ancak ses konusunda kafa kafayalar Havit'le
Havit, Piranha'dan daha kötü bir markadır bana göre. Eğer Havit gibi bir kalite yakalamak istiyorsanız, 50TL'ye kablolu kulaklık alabilirsiniz. Kablolu kulaklığın mikrofonu daha iyi olabilir ancak ses konusunda kafa kafayalar Havit'le.
Bilgisayarımda iki adet kulaklık jakları var, biri önde biri arkada, bundan öncesinde bir kulaklık daha almıştım, mikrofonu kötü diye iade etmiştim, bundan bundan da öncesinde kulaklığım vardı hiçbir sıkıntısı yoktu bir gün sonunda mikrofonu kötüleşti, bunların hepsini ön jaka takmıştım, şimdi aldığım Havit kulaklığı arka jaka takınca düzeldi.