H2040D kulaklığın mikrofonu kötü ses veriyor

resobabapiro

Centipat
Daha fazla  
Havit Gamenote H2040D aldım fakat mikrofonu gerçekten çok kötü, incelemele videosuna baktığım adamda mikrofon gayet güzel ses verdiğini söyledi ama benimki test veremeyebileceğim kadar kötü.
İnceleme videosu burada saniyesiyle beraber.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu forumda bazı çokbilmiş arkadaşlar marjinallik olsun diye bu markayı öneriyorlar. Ses kalitesi, A101'de ki Piranha marka kulaklıkla kapışır. Mikrofonu rezalet tüm modellerinde. İade alıp markalı bir şeye geçebilrisiniz. İtopya'da sağlam indirimler mevcut.

H2002D, H2002P kullanıyorum aktif olarak. Ikisinin mikrofonu gayet iyi. Ses kaliteside iyi hocam. Cloud 2 denedim. Benimkiler daha iyi ses kalitesi olarak. Hatta H2002D modelinden bir tanede kardesime aldim. 3 urundende memnunum.

H2002D, H2002P kullanıyorum aktif olarak. Ikisinin mikrofonu gayet iyi. Ses kaliteside iyi hocam. Cloud 2 denedim. Benimkiler daha iyi ses kalitesi olarak. Hatta H2002D modelinden bir tanede kardesime aldim. 3 urundende memnunum.

'Benimkiler daha iyi ses kalitesi olarak' cümlesine kahkayı bastım. Cloud 2 kötü Havit çok iyi

'Benimkiler daha iyi ses kalitesi olarak' cümlesine kahkayı bastım. Cloud 2 kötü Havit çok iyi

Evet. 2 arkadasimda denedi en azindan bana gelen Cloud 2 kotuydu. Iade ettim. Havit'in urunleri cok daha iyi ses veriyor.

Hocam kesinlikle katilmiyorum. Kulak ici olarak Buds FE kullanıyorum. Ses kalitesi alarak yakinlar.

Bilgisayarımda iki adet kulaklık jakları var, biri önde biri arkada, bundan öncesinde bir kulaklık daha almıştım, mikrofonu kötü diye iade etmiştim, bundan bundan da öncesinde kulaklığım vardı hiçbir sıkıntısı yoktu bir gün sonunda mikrofonu kötüleşti, bunların hepsini ön jaka takmıştım, şimdi aldığım Havit kulaklığı arka jaka takınca düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…