novexx Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 498 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:31 #1 Normalde NVIDIA Denetim Masası'nda gözükmesi lazım ama ben G-Sync diye bir özellik göremedim. Nasıl açılır? Monitörü aldığım vakit G-Sync destekliyor diye hatırlıyorum ama öyle bir özellik gözükmüyor nedense. G-Sync nasıl açarım?
Normalde NVIDIA Denetim Masası'nda gözükmesi lazım ama ben G-Sync diye bir özellik göremedim. Nasıl açılır? Monitörü aldığım vakit G-Sync destekliyor diye hatırlıyorum ama öyle bir özellik gözükmüyor nedense. G-Sync nasıl açarım?
Çözüm bluerr Dün 19:59 OSD ayarlarında freesync/gsync seçeneği vardır onu aktif edin. Gaming setup menüsündedir yüksek ihtimal.
OSD ayarlarında freesync/gsync seçeneği vardır onu aktif edin. Gaming setup menüsündedir yüksek ihtimal.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 5 Dün 19:36 #2 Display port kablosu kullanman lazım. Artı 0 Eksi
KS KS novexx Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 498 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:49 #3 Hiroo dedi: Display port kablosu kullanman lazım. Genişletmek için tıkla... Display portta zaten. Artı 0 Eksi
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.172 Makaleler 8 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:59 #4 OSD ayarlarında freesync/gsync seçeneği vardır onu aktif edin. Gaming setup menüsündedir yüksek ihtimal. Artı 0 Eksi Çözüm
OSD ayarlarında freesync/gsync seçeneği vardır onu aktif edin. Gaming setup menüsündedir yüksek ihtimal.
KS KS novexx Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 498 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:10 #5 bluerr dedi: OSD ayarlarında freesync/gsync seçeneği vardır onu aktif edin. Gaming setup menüsündedir yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
bluerr dedi: OSD ayarlarında freesync/gsync seçeneği vardır onu aktif edin. Gaming setup menüsündedir yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam sorun çözüldü.