aliiloji Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 40 Yer HATAY Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2020 #1 Merhabalar, ben ürünü 9.nesil işlemci için aldım. Ürün elime geldi ama ürün üzerinde 8. nesil işlemcileri destekler yazıyor bir problem yaşar mıyım? Ürün Linki: Msi h310-a pro intel h310 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi h310-a pro kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
Merhabalar, ben ürünü 9.nesil işlemci için aldım. Ürün elime geldi ama ürün üzerinde 8. nesil işlemcileri destekler yazıyor bir problem yaşar mıyım? Ürün Linki: Msi h310-a pro intel h310 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi h310-a pro kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
FIREBREAKER Megapat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 388 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Uçurumun kenarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #2 aliiloji dedi: Merhabalar, ben ürünü 9.nesil işlemci için aldım. Ürün elime geldi ama ürün üzerinde 8. nesil işlemcileri destekler yazıyor bir problem yaşar mıyım? Ürün Linki: Msi h310-a pro intel h310 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi h310-a pro kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. Genişletmek için tıkla... Evet uyar.
aliiloji dedi: Merhabalar, ben ürünü 9.nesil işlemci için aldım. Ürün elime geldi ama ürün üzerinde 8. nesil işlemcileri destekler yazıyor bir problem yaşar mıyım? Ürün Linki: Msi h310-a pro intel h310 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi h310-a pro kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. Genişletmek için tıkla... Evet uyar.
asker. Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 261 Çözümler 1 Yer Farhampton 15 Nisan 2020 #3 Güncel bios ile gelirse uyar, aksi taktirde kendiniz bios güncellemeniz gerekir.
aliiloji Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 40 Yer HATAY Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2020 #4 Cevaplarınız için teşekkür ederim. Çözüldü Acil bir durum. Şimdi bilgisayarımı topladım sağ salim ama Debug LED ışığı yanıyor. Rengi beyaz. Ama BIOS'a gidebildim. BIOS güncel değil. Acaba BIOS güncel olmadığı için dediğiniz gibi mi oldu? Son düzenleme: 30 Nisan 2020
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Çözüldü Acil bir durum. Şimdi bilgisayarımı topladım sağ salim ama Debug LED ışığı yanıyor. Rengi beyaz. Ama BIOS'a gidebildim. BIOS güncel değil. Acaba BIOS güncel olmadığı için dediğiniz gibi mi oldu?
A Abdullah Solmaz Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #5 Sorun neymiş? Kullanmak için ne yaptınız ?
aliiloji Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 40 Yer HATAY Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2020 #6 Abdullah Solmaz dedi: Sorun neymiş? Kullanmak için ne yaptınız ? Genişletmek için tıkla... Sorun biosun güncel olmamasıydı. Flash bellek ile biosu güncelledim. Hiç bir sorun kalmadı. Abdullah Solmaz dedi: Sorun neymiş? Kullanmak için ne yaptınız ? Genişletmek için tıkla... Ama bu anakartı tavsiye etmem çok büyük kaba duruyor ve iki ram yeri var. Anakart zaten bitcoin üretimi için tasarlanmış.
Abdullah Solmaz dedi: Sorun neymiş? Kullanmak için ne yaptınız ? Genişletmek için tıkla... Sorun biosun güncel olmamasıydı. Flash bellek ile biosu güncelledim. Hiç bir sorun kalmadı. Abdullah Solmaz dedi: Sorun neymiş? Kullanmak için ne yaptınız ? Genişletmek için tıkla... Ama bu anakartı tavsiye etmem çok büyük kaba duruyor ve iki ram yeri var. Anakart zaten bitcoin üretimi için tasarlanmış.