Mitsvvi Decapat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 43 12 Haziran 2020 #1 MSI H310 PRO VDH Plus anakartım var ve i3 9100F işlemcim var. Şu an 9. nesil çalışması için BIOS güncellemesi yapmam gerekiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
MSI H310 PRO VDH Plus anakartım var ve i3 9100F işlemcim var. Şu an 9. nesil çalışması için BIOS güncellemesi yapmam gerekiyor mu?
Çözüm kharis 12 Haziran 2020 Anakartınızın BIOS'da gözüken BIOS sürümü nedir? 7C09V10 ve üzeri tüm BIOS sürümlerinde çalışacaktır.
Anakartınızın BIOS'da gözüken BIOS sürümü nedir? 7C09V10 ve üzeri tüm BIOS sürümlerinde çalışacaktır.
07alone07 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 4.072 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #2 Support For H310M PRO-VDH PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global anakart zaten i3 9100F işlemci destekliyor. Çalışması için BIOS güncellemesine gerek olmadığını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Support For H310M PRO-VDH PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global anakart zaten i3 9100F işlemci destekliyor. Çalışması için BIOS güncellemesine gerek olmadığını düşünüyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.265 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Haziran 2020 #3 Anakart kutusunun üstünden BIOS sürümüne bakın. Hangi sürüm ise ona göre gerekebilir. Artı 0 Eksi
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #4 Anakartınızın BIOS'da gözüken BIOS sürümü nedir? 7C09V10 ve üzeri tüm BIOS sürümlerinde çalışacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Anakartınızın BIOS'da gözüken BIOS sürümü nedir? 7C09V10 ve üzeri tüm BIOS sürümlerinde çalışacaktır.
KS KS Mitsvvi Decapat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 43 12 Haziran 2020 #5 kharis dedi: Anakartınızın BIOS'da gözüken BIOS sürümü nedir? 7C09V10 ve üzeri tüm BIOS sürümlerinde çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben var derken bugün alacağım uyumlu mu diye o yüzden boşuna para vermeyeyim istedim. Mithat Berhan dedi: Anakart kutusunun üstünden BIOS sürümüne bakın. Hangi sürüm ise ona göre gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede yazıyor? Artı 0 Eksi
kharis dedi: Anakartınızın BIOS'da gözüken BIOS sürümü nedir? 7C09V10 ve üzeri tüm BIOS sürümlerinde çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben var derken bugün alacağım uyumlu mu diye o yüzden boşuna para vermeyeyim istedim. Mithat Berhan dedi: Anakart kutusunun üstünden BIOS sürümüne bakın. Hangi sürüm ise ona göre gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede yazıyor?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.265 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Haziran 2020 #6 Mitsvvi dedi: Tam olarak nerede yazıyor? Genişletmek için tıkla... Barkod etiketi gibi siyah beyaz bir etiket olmalı. Artı 0 Eksi
Mitsvvi dedi: Tam olarak nerede yazıyor? Genişletmek için tıkla... Barkod etiketi gibi siyah beyaz bir etiket olmalı.
KS KS Mitsvvi Decapat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 43 12 Haziran 2020 #7 07alone07 dedi: Support For H310M PRO-VDH PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global anakart zaten i3 9100F işlemci destekliyor. Çalışması için BIOS güncellemesine gerek olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki güncelleme gereksinimi olursa nasıl güncellerim Windows'a girmeden. Artı 0 Eksi
07alone07 dedi: Support For H310M PRO-VDH PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global anakart zaten i3 9100F işlemci destekliyor. Çalışması için BIOS güncellemesine gerek olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki güncelleme gereksinimi olursa nasıl güncellerim Windows'a girmeden.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.265 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Haziran 2020 #8 8.Nesil işlemci takıp güncellenen gerekir öyle olursa. BIOS sürüm numarasına bakar mısın? Üstündeki etikette yazmalı. Artı 0 Eksi
8.Nesil işlemci takıp güncellenen gerekir öyle olursa. BIOS sürüm numarasına bakar mısın? Üstündeki etikette yazmalı.
KS KS Mitsvvi Decapat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 43 12 Haziran 2020 #9 Mithat Berhan dedi: 8.nesil işlemci takıp güncellenen gerekir öyle olursa. BIOS sürüm numarasına bakar mısın? Üstündeki etikette yazmalı. Genişletmek için tıkla... İnternette M-Flash diye bir şey duydum öyle olur mu? Seri numarası: 7C13V15. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: 8.nesil işlemci takıp güncellenen gerekir öyle olursa. BIOS sürüm numarasına bakar mısın? Üstündeki etikette yazmalı. Genişletmek için tıkla... İnternette M-Flash diye bir şey duydum öyle olur mu? Seri numarası: 7C13V15.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.265 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Haziran 2020 #10 Barkodun resmini atarsanız daha iyi olur. Mitsvvi dedi: İnternette M-Flash diye bir şey duydum öyle olur mu? Genişletmek için tıkla... Genellikle daha üst anakartlarda oluyor, sizin anakartinizda göremedim. Artı 0 Eksi
Barkodun resmini atarsanız daha iyi olur. Mitsvvi dedi: İnternette M-Flash diye bir şey duydum öyle olur mu? Genişletmek için tıkla... Genellikle daha üst anakartlarda oluyor, sizin anakartinizda göremedim.