Mitsvvi Decapat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 43 12 Haziran 2020 #1 MSI H310 PRO VDH Plus anakartım var ve i3 9100F işlemcim var. Şu an 9. nesil çalışması için BIOS güncellemesi yapmam gerekiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
MSI H310 PRO VDH Plus anakartım var ve i3 9100F işlemcim var. Şu an 9. nesil çalışması için BIOS güncellemesi yapmam gerekiyor mu?
Çözüm kharis 12 Haziran 2020 Anakartınızın BIOS'da gözüken BIOS sürümü nedir? 7C09V10 ve üzeri tüm BIOS sürümlerinde çalışacaktır.
Anakartınızın BIOS'da gözüken BIOS sürümü nedir? 7C09V10 ve üzeri tüm BIOS sürümlerinde çalışacaktır.
KS KS Mitsvvi Decapat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 43 12 Haziran 2020 #11 Mithat Berhan dedi: Barkodun resmini atarsanız daha iyi olur. Genellikle daha üst anakartlarda oluyor, sizin anakartinizda göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bir önceki mesajda demiştim zaten bugün sipariş vereceğim uyumsuzluk olmasın diye. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Barkodun resmini atarsanız daha iyi olur. Genellikle daha üst anakartlarda oluyor, sizin anakartinizda göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bir önceki mesajda demiştim zaten bugün sipariş vereceğim uyumsuzluk olmasın diye.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.265 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Haziran 2020 #12 Daha sipariş vermediyseniz o zaman satıcıya sorabilirsiniz. Yeni üretim modeller direkt uyumlu geliyor, yüksek ihtimalle sorun olmaz. Mitsvvi dedi: Hocam ben bir önceki mesajda demiştim zaten bugün sipariş vereceğim uyumsuzluk olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Bugün böyle birçok konuya baktım, kafan karıştı hangisi hangisi idi diye Artı 0 Eksi
Daha sipariş vermediyseniz o zaman satıcıya sorabilirsiniz. Yeni üretim modeller direkt uyumlu geliyor, yüksek ihtimalle sorun olmaz. Mitsvvi dedi: Hocam ben bir önceki mesajda demiştim zaten bugün sipariş vereceğim uyumsuzluk olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Bugün böyle birçok konuya baktım, kafan karıştı hangisi hangisi idi diye
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #13 Mitsvvi dedi: İnternette M-Flash diye bir şey duydum öyle olur mu? Seri numarası: 7C13V15. Genişletmek için tıkla... Uyacaktır. BİOS güncellemesine gerek duyulmadan takabilirsiniz. BİOS'unuz zaten en son yayınlanan güncel sürüm. Artı 0 Eksi
Mitsvvi dedi: İnternette M-Flash diye bir şey duydum öyle olur mu? Seri numarası: 7C13V15. Genişletmek için tıkla... Uyacaktır. BİOS güncellemesine gerek duyulmadan takabilirsiniz. BİOS'unuz zaten en son yayınlanan güncel sürüm.
KS KS Mitsvvi Decapat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 43 12 Haziran 2020 #14 Mithat Berhan dedi: Daha sipariş vermediyseniz o zaman satıcıya sorabilirsiniz. Yeni üretim modeller direkt uyumlu geliyor, yüksek ihtimalle sorun olmaz. Bugün böyle birçok konuya baktım, kafan karıştı hangisi hangisi idi diye Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için. kharis dedi: Uyacaktır. BIOS güncellemesine gerek duyulmadan takabilirsiniz. BIOS'unuz zaten en son yayınlanan güncel sürüm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Daha sipariş vermediyseniz o zaman satıcıya sorabilirsiniz. Yeni üretim modeller direkt uyumlu geliyor, yüksek ihtimalle sorun olmaz. Bugün böyle birçok konuya baktım, kafan karıştı hangisi hangisi idi diye Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için. kharis dedi: Uyacaktır. BIOS güncellemesine gerek duyulmadan takabilirsiniz. BIOS'unuz zaten en son yayınlanan güncel sürüm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #15 Sistemi aldınız mı? Artı 0 Eksi
MiracBeyDiyeceksiniz Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #16 Fernando Muslera dedi: Sistemi aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Aldım i3-9100F almayın aldırmayın. Artı 0 Eksi
Fernando Muslera dedi: Sistemi aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Aldım i3-9100F almayın aldırmayın.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #17 MiracBeyDiyeceksiniz dedi: Aldım i3-9100F almayın aldırmayın. Genişletmek için tıkla... Size sormamıştım ama siz @Mitsvvi adlı kişi misiniz? Artı 0 Eksi
MiracBeyDiyeceksiniz dedi: Aldım i3-9100F almayın aldırmayın. Genişletmek için tıkla... Size sormamıştım ama siz @Mitsvvi adlı kişi misiniz?