Çözüldü H310H5-M4 ile Kingston NV3 1TB uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DreamHunterr

Kilopat
H310H5-M4 anakartım var, Kingston NV3 1TB PCI-e 4.0 X4 M.2 22x80 NVMe 6000-4000 SSD snv3s/1000g model M.2 SSD aldım, uyumlu mu? Direk tak çalıştır değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ben başka bir siteden bakmıştım kendi sitesinden değil evet orada görülüyor. Anakartla ilgili 3-4 değişik görsel var görselde M.2 görünmüyordu. Sizinkinde varmış evet dönüştürücüsüz de kullanabilirsiniz.
M2 slotu yok onun dönüştürücü ile kullanabilirsiniz ama o da değeri düşürür

M2 slotu yok anakartınızın. Ancak PCI-e dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Yine sata ssd lere göre çok daha hızlı olur ama 6000-4000 hızını alamazsınız tam olarak

M2 slotu yok anakartınızın. Ancak PCI-e dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Yine sata ssd lere göre çok daha hızlı olur ama 6000-4000 hızını alamazsınız tam olarak
Anladım hocam peki sizce mantıklı olur mu? Yoksa o normal bir SSD mi alayım?

Anladım hocam peki sizce mantıklı olur mu? Yoksa o normal bir SSD mi alayım?
Almışsan dönüştürücü ile kullan zaten sata dan çok daha iyi oluyor. Senin anakartta x16 slotu 2 tane birinde ekran kartı var diğeri boş. Güzel de bir hız alırsın ileride anakart-sistem değiştirirken ssd durmuş olur.

gibi

İnternet sitesinde yanlış anlamadıysam M2 slotu var? Eve geçince bakacağım ekran kartı büyük diye internet kartını sökmüştüm, çevirici sığacak gibiyse eğer dediğiniz gibi çevirici kullanırım. Ekran kartının ısısından dolayı SSD etkilenmez değil mi?

Ben başka bir siteden bakmıştım kendi sitesinden değil evet orada görülüyor. Anakartla ilgili 3-4 değişik görsel var görselde M.2 görünmüyordu. Sizinkinde varmış evet dönüştürücüsüz de kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…