Çözüldü H310M 9.nesil destekli BIOS olduğu nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

araba lastiği

Hectopat
Yer
Jant
Arkadaşlar, H310M anakartım var forumda başka konular da açtım, sistemimde i3 9100F ve RX570 var bugün kurmayı düşünüyorum. BIOS güncel değil ise PC açılmayacak, ben ilk defa sistem toplayacağım için işlemci ve RAM'lari çıkarmakla uğraşmak istemiyorum. Lütfen yardımcı olun, şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Hangi H310M? Marka ve modelini de belirtin lütfen. BIOS güncel olmasa da 9. nesili destekliyor diye biliyorum.

MSI H310M PRO VDH Plus.

Ürünü N11 üzerinden aldım magic teknoloji, satıcıya sordum, gerekli teknik bilgiye sahip olmadıklarını söyledi. Kutuda da "optimized for 9000 processors" diye ibare yok, fakat forumda başka bir konuda bir arkadaş, barkodundaki 15 yazısından dolayı büyük ihtimalle güncel olduğunu söyledi.
Kurup çalıştırmaktan başka seçeceğiniz yok, görüntü gelirse BIOS güncel. Yeni anakartla genelde BIOS'u güncel gelir.
BIOS güncel olmasa da 9. nesili destekliyor diye biliyorum.
Hayır hocam Gigabyte'ın bazı H310M modelleri hariç BIOS güncellemesi tamamen şans işi. (Üzerinde "Optimized for 9000 processors" tarzı bir ibare var bazılarında, onlar fabrika çıkışlı güncel.)BIOS güncel gelmezse 9. Nesil görüntü vermiyor.

Bunu deneyerek öğrenin. Önce uzay montaj yapın. Eğer sıkıntı varsa 8. nesil bir işlemci arayın. Mesela anakartı alıp bılgisayarciya gidip rica edip ellerinde 8. nesil işlemci var ise sistemi açıp 9. nesil destekli BIOS yükleyebilirsin.

Hangi H310M? Marka ve modelini de belirtin lütfen. BIOS güncel olmasa da 9. nesili destekliyor diye biliyorum.

MSI H310M PRO VDH Plus.

Ürünü N11 üzerinden aldım magic teknoloji, satıcıya sordum, gerekli teknik bilgiye sahip olmadıklarını söyledi. Kutuda da "optimized for 9000 processors" diye ibare yok, fakat forumda başka bir konuda bir arkadaş, barkodundaki 15 yazısından dolayı büyük ihtimalle güncel olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bakın büyük ihtimalle diyoruz çünkü bunun garantisini veremiyoruz.
Sizin diğer 2 konumuza yazmıştım. Ne yaptınız, servisi aradınız mı?

İşlemciyi ve stok fanı takıp deneyeceksiniz o kadar aslında. RAM ve GPU slotlu yapıda zaten.
Uzay montaj denersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…