H310M anakartın işlemci soketi kırıldı

Bunun aynısı resimi örnek olarak buldum pinlerin çoğu eğildi kırık yok şu gördüğünüz vidali soketten alsam iş çözülmez mi?

Eki Görüntüle 2492877
Çoğu yamulduysa geçmiş olsun, yeni anakart bakın doğrudan yada komple platformu değiştirin. birkaç tane yamuk düzeltilir de çok fazlaysa çalışması zor iş.

Çoğu yamulduysa geçmiş olsun, yeni anakart bakın doğrudan yada komple platformu değiştirin. birkaç tane yamuk düzeltilir de çok fazlaysa çalışması zor iş.
hocam dün monte edip bilgisayarcıya gitmeyi bekliyodum şuan pc acıldı ama işlemci fanı sökük durumda takmaya korktum bir tık bilgisayarcıya gitmeyi bekleyeceğim var mı bir öneriniz ?

Şu an sabit 89-92 derece sadece Chrome açık sekme olarak PC'yi ellemeden açık bırakmam bir zarar verir mi PC'ye.

Güncelleme.
Boşta 78 dereceye düştü PC'yi kapadım ara ara kontrol edeceğim bilgisayarcıya gitmeyi bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Fansız şekilde kesinlikle bilgisayarı kesinlikle kullanmayın. Sadece görüntü verdiğini görmeniz yeterli. Bilgisayarcı bir baksın, o size ne oalcağını söyler.

Fansız şekilde kesinlikle bilgisayarı kesinlikle kullanmayın. Sadece görüntü verdiğini görmeniz yeterli. Bilgisayarcı bir baksın, o size ne oalcağını söyler.

Ara ara açıp çalıştığını teyit edeceğim 1dk Max açık tutacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…