AhmetG Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 92 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #1 Anakartım H310M model arastirayim dedim BIOS yerinde eski yaziyor. Bunu guncellemenin bir faydası olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Anakartım H310M model arastirayim dedim BIOS yerinde eski yaziyor. Bunu guncellemenin bir faydası olur mu?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 7 Mayıs 2021 #2 Windows’u UEFI olarak mı kurdunuz?
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 7 Mayıs 2021 #3 AhmetG dedi: Anakartım H310M model arastirayim dedim BIOS yerinde eski yaziyor. Bunu guncellemenin bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Bios güncelle .
AhmetG dedi: Anakartım H310M model arastirayim dedim BIOS yerinde eski yaziyor. Bunu guncellemenin bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Bios güncelle .
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.450 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #4 Burada yazandan bahsediyorsan Windows'u UEFI olarak kurmadığından kaynaklanıyor.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 7 Mayıs 2021 #5 Eski tip kurulumlarda BIOS modu eski olur. UEFI kurulum yapmalısınız.
AhmetG Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 92 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #6 Tekin Alakuş dedi: Eski tip kurulumlarda BIOS modu eski olur. UEFI kurulum yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Yalabilecegim bir video var mı ve performans artisi olur mu?
Tekin Alakuş dedi: Eski tip kurulumlarda BIOS modu eski olur. UEFI kurulum yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Yalabilecegim bir video var mı ve performans artisi olur mu?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 7 Mayıs 2021 #7 AhmetG dedi: Yalabilecegim bir video var mı ve performans artisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AhmetG dedi: Yalabilecegim bir video var mı ve performans artisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AhmetG Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 92 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #8 Tekin Alakuş dedi: Eski tip kurulumlarda BIOS modu eski olur. UEFI kurulum yapmalıın. Genişletmek için tıkla... Bana bir artısı olacaksa yapayım ama ben yaparken UEFI cıkmamıstı. Tekin Alakuş dedi: Eski tip kurulumlarda BIOS modu eski olur. UEFI kurulum yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Ben bunun destekledigi islemciyi i9 9900K sikinti yasamam calisir değil mi?
Tekin Alakuş dedi: Eski tip kurulumlarda BIOS modu eski olur. UEFI kurulum yapmalıın. Genişletmek için tıkla... Bana bir artısı olacaksa yapayım ama ben yaparken UEFI cıkmamıstı. Tekin Alakuş dedi: Eski tip kurulumlarda BIOS modu eski olur. UEFI kurulum yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Ben bunun destekledigi islemciyi i9 9900K sikinti yasamam calisir değil mi?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 7 Mayıs 2021 #9 AhmetG dedi: Bana bir artısı olacaksa yapayım ama ben yaparken UEFI cıkmamıstı. Ben bunun destekledigi islemciyi i9 9900K sikinti yasamam calisir değil mi? Genişletmek için tıkla... Kurduğunuzu değmez. Bir dahaki kurulumda öyle kurarsınız.
AhmetG dedi: Bana bir artısı olacaksa yapayım ama ben yaparken UEFI cıkmamıstı. Ben bunun destekledigi islemciyi i9 9900K sikinti yasamam calisir değil mi? Genişletmek için tıkla... Kurduğunuzu değmez. Bir dahaki kurulumda öyle kurarsınız.