H310M-H anakarta kaçıncı nesil işlemciler takılır?

inyhzz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Anakartım: Gigabyte H310M H 2.0 Intel H310 2133MHZ Ddr4 Soket 1151 Matx Anakart kutunun üstunde 8th gen yazıyor.
Buna kaçıncı nesil işlemciler takabilirim?
Ekran kartım: NVIDIA GT730 2 GB 128bit 700MHz ekran kartı.
Ekran kartım işlemci ile darboğaz olsun istemiyorum. İşlemciler çok pahalı troy işlemci de olur amma illaki 8. nesil işlemci olmak zorunda mı?
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İ serisi 8 ve 9.nesil işlemciler takılabilir.

8. ve 9. nesil desteği var ama bazılarında BIOS güncelleme olmadan 9. nesil çalışmayabilir. İşlemciden önce versiyon kontrolü yapmakta fayda var. Ayrıca anakart olsa bile 8. 9. nesil i3 fiyatına neredeyse 12. nesil sıfır i3 işlemci alınıyor. Performansı yansıtmayan bir piyasası var. Mümkünse anakartla birlikte işlemci değişimi öneririm.

Peki
Merhaba,
Aşağıda belitmiş olduğum sistem ekran kartsız gündelik için çalışırmı ?

Anakartım: Gigabyte H310M H 2.0 Intel H310. 2133MHZ Ddr4 Soket 1151 Matx Anakart .
işlemci: i3 8. nesil.
RAM: 8 GB 2400 MHZ DDR4.

8100, 9100 gibi işlemciler olur. Sonunda F olanların içinde(9100F gibi) GPU bulunmadığı için görüntü alamazsınız ona dikkat edin.
i3 8100 Troy işlemci

"Tray" demek istediniz sanırım. Tray işlemcilerde fan olmuyor mevcut fanınız varsa veya ayrıca alacaksanız onu da göz önünde bulundurun.
Fan ucuzdur , tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…