H310M-K Boot Logosunda Kalıyor

yusuf gürel

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Dev | CpE
Sistemim:
ASUS PRIME H310M-K
Intel İ3 8100
Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 4GB
Single 8GB 2666MHz RAM
BIOS ayarlarım:
BIOS Version: 2411
CMS Support → Disabled
XHCI Hand-off → Enabled
Vt-d → Enabled
Above 4G Decoding → Enable

Güncel imaj olan Mojave 10.14.6 kurmak istediğimde Apple logosunda kalıyorum. Ayrıca hangi Config dosyasını seçeceğimi bilmiyorum. İşlemcinin dahili GPU'su UHD 630 kullanıyor ancak ben RX 570'i kullanacağım. Ekran kartı HDMI to VGA dönüştürücü ile bağlı.
EFI/CLOVER/kexts/Other içerisindeki "FakeSMC.kext" hariç tüm klasörleri silmeme rağmen aynı hatayı alıyorum. Farklı USB portlarını da denedim.
RX 570'i söküp dahili GPU ile denediğimde de aynı hatayı almaya devam ediyorum.
@claus
BIOS'u son sürüm olan 2416'ya güncellediğimde de sonuç aynı. BIOS izin vermediğinden dolayı downgrade yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
En alttaki config dosyasını seç fakat dönüştürücü kullandığın için zaten sorun yaşarsın. HDMI olması gerekli. Monitör HDM mı ? HDMI ise dönüştürücü kullanma. RX 570 sökmene gerek yok. Takılı olsun ve HDMI ile mönitöre bağla.

Kealos ile karıştırmışım config_desktop.plist ismini config.plist yap.

Monitörüm VGA. Şu anda dahili GPU kullandığım için dönüştürücüyü çıkardım. kealOS 10.14.5 denedim ve yukarıdaki VRAM hatasını aldım. USB belleğe erişemediğim için Win32 Disk Imager ile tekrardan kealOS 10.14.5 yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…