Merhaba. Şu an kullandığım işlemcim video render ve ufak tefek oyun denemelerimde kasılıyor ve bende zirveye atlamak istiyorum. Fakat anakartımı değiştirmeden uyumluluk problemi yaşar mıyım? Ayrıca önerileriniz nedir? İyi sosyaller.
O anakartta fiyat performans noktasında asla zirveye atlayamazsınız, kaldı ki H310 ile k serisi bir işlemciyi overclock edemezsiniz. Bu anakart için ikinci elde işlemciye verilecek bütçe ile mevcut anakart ve işlemciyi de satarak güncel bir anakart ve işlemciye geçmek çok daha mantıklı.
9900K için sizin tabirinizle anakartınızı satıp zirve anakartlardan almanız lazım. 9400F'i orta seviye herhangi bir anakartta besler ama her türlü H310'u elden çıkartın.
9900k gibi bir işlemciyi o anakart kaldırmaz onun yerine k serisi olmayan 9900 veya k serisi olmayan 8700 gibi işlemcileri bütçenize göre tercih edebilirsiniz.
9900k gibi bir işlemciyi o anakart kaldırmaz onun yerine k serisi olmayan 9900 veya k serisi olmayan 8700 gibi işlemcileri bütçenize göre tercih edebilirsiniz.
9900K için sizin tabirinizle anakartınızı satıp zirve anakartlardan almanız lazım. 9400F'i orta seviye herhangi bir anakartta besler ama her türlü H310'u elden çıkartın.
65W TDP olduğu için yeyetecektir. %5-6'lara varan bir performans kaybı yaşayabilirsiniz ama bence dert edilecek bir durum değil. İşlemcileri iyi soğutun rahat rahat kullanırsınız.
Hocam böyle bir bütçeniz olursa kesinlikle anakartı elinizden çıkartın. İşiniz render olduğu için çoklu çekirdeğe ihtiyacınız var. i5 13500 tam sizlik bir model. 14 çekirdek 20 thread yapısı ile çoklu çekirdekte çağ atlatan bir performans yakalarsınız.
Asus PRİME B760-PLUS D4 DDR4 HDMI-DP Thunderbolt PCIE 5.0 1700p A en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
şimdilik önerinizden ve eldeki fiyattan dolayı i7 8700 daha yatkınım gözle görülür bir fark alır mıyım benim için render süresi kısalması çok önemli şuan ki işlerminden dolayı
Şimdilik önerinizden ve eldeki fiyattan dolayı i7 8700 daha yatkınım gözle görülür bir fark alır mıyım benim için render süresi kısalması çok önemli şu anki işler minden dolayı.