YunussemrE96 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 97 15 Eylül 2020 #1 ASUS Prime H310M-K anakart aldım. RGB adresleme yok. Bu anakarta nasıl bir cihaz alarak tüm RGB fanlarımı aynı anda kontrol edebilirim?
ASUS Prime H310M-K anakart aldım. RGB adresleme yok. Bu anakarta nasıl bir cihaz alarak tüm RGB fanlarımı aynı anda kontrol edebilirim?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.250 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #2 RGB kontrolcü almanız lazım. Kasanızda yok mu?
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 15 Eylül 2020 #3 En alt seviye anakartta neden RGB olacağını düşündünüz anlamadım. İnternetten 1 dakikalık bir arama ile şu ürünü buldum işinizi görür gibi: NIVATECH RGB FAN KONTROLCÜ (10 + 2 GİRİŞ) Fiyatları ve Özellikleri
En alt seviye anakartta neden RGB olacağını düşündünüz anlamadım. İnternetten 1 dakikalık bir arama ile şu ürünü buldum işinizi görür gibi: NIVATECH RGB FAN KONTROLCÜ (10 + 2 GİRİŞ) Fiyatları ve Özellikleri
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #4 Yazılım ile kontrol edemezsin, RGB veya ARGB girişi yok o anakartta. Cooler Master'ın ön USB 2.0'dan bağlanan ARGB kontrolcüsü var, ama satılmıyor işte, satılsa belki bi' umut .
Yazılım ile kontrol edemezsin, RGB veya ARGB girişi yok o anakartta. Cooler Master'ın ön USB 2.0'dan bağlanan ARGB kontrolcüsü var, ama satılmıyor işte, satılsa belki bi' umut .