H310M PRO VD Plus ses kartı nasıldır?

Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar. Ben yakında bir kulaklık almayı planlıyorum. Birkaç sorum olacak. Alacağım kulaklık USB'li, bunun tanınmama gibi bir şansı var mı? Bir de herhalde kulaklığın kendi ses kartı oluyormuş o yüzden ses kalitesi değişebilirmiş. Müzik dinlemede falan ses kalitesi düşer mi? Anakartımın ses kartı da nasıldır bilmiyorum.

Anakart: MSI H310M PRO VD Plus
Kulaklık: RAMPAGE SN-RW66 Alpha-X RGB 7.1 Surround Sound Sistem Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

Rampage'den uzak durun gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim. Ama eğer bu bütçeye daha iyisini bulabilecekseniz çok mutlu olurum. En fazla 220 TL.

Konuya kimse bakmıyor özetleyeyim. Yeni kulaklık alınca müzik dinleme kalitem düşer mi, USB'li olduğu için PC'nin kulaklığı tanımama gibi bir şansı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya kimse bakmıyor özetleyeyim. Yeni kulaklık alınca müzik dinleme kalitem düşer mi, USB'li olduğu için PC'nin kulaklığı tanımama gibi bir şansı var mı?
Böyle bir ihtimal söz konusu bile olamaz. Ben halihazırda Logitech G633 kullanıyorum. USB ile bağladığımda hiçbir problem yok. Aynı zamanda kulaklığın yazılımı varsa çok daha iyi performans alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı