TheAdems Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 RAM 16GB İşlemci Intel i5-9400F BIOS ayarlarımda fTPM CPU'ya dair hiçbir şey yok. Secure Boot PTT Trust Technology vs. açtım fakat TPM 2.0 gözükmüyor. Herhangi bir öneriniz varsa yazabilir misiniz? Windows 11'e geçemiyorum. + Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2023
BIOS ayarlarımda fTPM CPU'ya dair hiçbir şey yok. Secure Boot PTT Trust Technology vs. açtım fakat TPM 2.0 gözükmüyor. Herhangi bir öneriniz varsa yazabilir misiniz? Windows 11'e geçemiyorum. +
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.720 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 30 Mart 2023 #2 Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheAdems Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 OnurTAŞ dedi: Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O özelliği açtım, fakat halen TPM gözükmüyor.
OnurTAŞ dedi: Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O özelliği açtım, fakat halen TPM gözükmüyor.