H310M sisteme RAM önerisi

• Konuyu başlatan emo7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 594

emo7

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimde mavi ekran sorunu var bununla ilgili konu açmıştım ve sorun yüksek ihitmalle RAM'lerden kaynaklanıyor.
Bu yüzden RAM'lerimi değiştireceğim.
Sistemimde i5 9400F işlemci ve H310M anakart var anakart maksimum 2666MHz destekliyor.
Şu anki RAM'lerim Apacer Panther 2400MHz 2x8 GB.
Bana sistemime uygun RAM önerebilir misiniz? Sizce 2666MHz mi yoksa 2400MHz mi daha olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemimde mavi ekran sorunu var bununla ilgili konu açmıştım ve sorun yüksek ihitmalle RAM'lerden kaynaklanıyor.
Sistemimde i5 9400F işlemci ve H310M anakart var anakart maksimum 2666MHz destekliyor.
Bana sistemime uygun RAM önerebilir misiniz? Sizce 2666MHz mi yoksa 2400MHz mi daha olur?

Durun bütçenizi tahmin ediyorum.

Dosya Ekleri

• indir.png
    indir.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 45
Teşekkürler arkadaşlar bahsettiğiniz RAM'lere bakacağım.
266 MHz fark için o kadar para vermene değmez. Anakartı değiştirmeyeceksen RAM'de yenileme.

Hocam RAM'lerim yüksek ihtimalle arızalı ama.
Arkadaşlar peki bir sorum olacak.
Anakartımda maksimum RAM MHz değeri 2666(OC) yazıyor yani anakartıma 2666MHz değerinde çalışan bir RAM takmam için overclock mu yapmam lazım?
Bir de 2666MHz ve 2400MHz arasında çok bir fark var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı