Arkadaşlar Windows 10 UEFI kurulum yapacağım lakin UEFI Partition 1'i seçtiğim zaman(anakartim ASUS Prime H310MK r2) ASUS yazısı geliyor ve takılı kalıyor. İlerlemiyor bir süre sonra ise mouse ve klavyemin ışıkları da sönüyor. Güç tuşuna basarak kapatıyorum bilgisayarımı tekrar denedikten sonra yine aynı sonuçları alıyorum sorun nedir acaba?
Kapattım hocam simdi ne diyorsunuz ne yapayım detaylı olarak anlatır mısınız biraz kusura bakmayın yeni yeni öğreniyorum bu tarz şeyleri bilgisisizligimi affedin.
Telefondayim şu an PC Windows'u kuramadım daha dediğim gibi linke tikladigim zaman direkt indirme işlemi yapıyor internete ne yazıyım o attığınız şeyi bulmak için.
Arkadaşlar ASUS H310M K R2 anakarta sahibim. Sistemim çok yeni bilgisayarı çalıştırdığım zaman ASUS yazısı ardından American Megatrends ekranı geliyor oradan F1 yapıp BIOS giriyorum. Ama Windows'u kuramıyorum. Boot menüsünde UEFI Partition 1 ve 2 ibareleri çıkıyor bastığım zaman ASUS yazısı geliyor ve PC takılıyor ilerlemiyor bir süre sonra ise klavye ve mousenin ışığı gidiyor. Tekrardan güç düğmesi ile kapatıyorum açıyorum aynı sorun evimin yakinindaki eski bir internet kafeye götürdüm bugün. Adam da Windows'tan ileriye gidememiş. Yani Windows amblemi çıkıyor sadece devamı gelmiyor kendi gözümle de gördüm. Lutfen bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim moral falan kalmadı bende.