arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 TurkNet neden bu modemi kullanıyor anlamıyorum. Port açmak gibi basit bir işlemi bile yapamıyorum maalesef. Nasıl root açarım ya da var mı bir çözümü?
TurkNet neden bu modemi kullanıyor anlamıyorum. Port açmak gibi basit bir işlemi bile yapamıyorum maalesef. Nasıl root açarım ya da var mı bir çözümü?
K keloox966 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Maalesef yok. TurkNet bu modemin kurulumunu yaparken bile merkezden izin istedi o şekilde tanımlama yapıldı.
Maalesef yok. TurkNet bu modemin kurulumunu yaparken bile merkezden izin istedi o şekilde tanımlama yapıldı.
S smhzhl Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 36 11 Eylül 2024 #3 Bendede aynı modem var bunu mesh olarak kullanıcamda root erişme yetkisi açılabilirmi yazılımcı arkadaşlar
Bendede aynı modem var bunu mesh olarak kullanıcamda root erişme yetkisi açılabilirmi yazılımcı arkadaşlar
The chosenone Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 root yetkisi açmayı arıyorum bende yardımcı olabilecek var mı?