3 358319 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 23 Temmuz 2023 #1 H410 anakartım var NVIDIA 9500GT alacağım. BIOS vs değiştirmek lazım mı, tak çalıştır şeklince mi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
H410 anakartım var NVIDIA 9500GT alacağım. BIOS vs değiştirmek lazım mı, tak çalıştır şeklince mi olur?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.257 Makaleler 6 Çözümler 560 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Temmuz 2023 #2 Eminim işlemcinin dahili grafiği bu ekran kartından iyidir. Sorunuzun cevabı; evet takılır fakat ekran kartının UEFI desteği olmadığı için BIOS ayarlarında CSM enable yapıp UEFI and Legacy şeklinde ayarlamanız gerekir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Eminim işlemcinin dahili grafiği bu ekran kartından iyidir. Sorunuzun cevabı; evet takılır fakat ekran kartının UEFI desteği olmadığı için BIOS ayarlarında CSM enable yapıp UEFI and Legacy şeklinde ayarlamanız gerekir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 3 358319 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 23 Temmuz 2023 #3 Hocam yeni alana kadar sadece görüntü almak için alacaktım. İşlemcim f serisi. Yanıtınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Hocam yeni alana kadar sadece görüntü almak için alacaktım. İşlemcim f serisi. Yanıtınız için teşekkür ederim.