H410M H sistem Boot etmiyor

Kamil36

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gigabyte H410M H anakart aldım. İşlemcim i3 101100F harici ekran kartım var parçaları montajını yaptım. BIOS'u güncelledim daha sonra o UEFI format USB ile format atmak istiyorum ancak bir türlü Boot etmeyi basaramadım. Harddiskim Corsair'in 120 GB SSD digeri 500 GB HDD. Yeni nesil anakartlar SATA 2 veya 3 destekliyor diye biliyorum eksik varsa düzeltebilir mısınız? D sorun nedir sizce? Nerede hata yapıyor olabilirim?

Son düzenleme:
Hocam, BIOS resetleyip deneyin. Pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

Güncelleme yapmadan önce de aynı problem vardı zaten ssd windows kurulu olduğu halde açılmadı ekran görüntüsü ekliyorum. Bakabilir mısınız?

Hocam Windows 7 kurmaya çalışıyorum elimde o var resimdeki görüntüden ileriye gidemiyorum.

Hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum.
Şu iki ihtimal olabilir mi?
1- ön yükleme menüsünde gorunmeme nedeni hdd ve ssd eski olduğu için anakart veya islemci desteklemiyor olabilir mi?
2- Yeni nesil anakartlar Windows 7 desteklemiyor. Ondan dolayı on yükleme yapılacak sürücü bulunamadı hatası veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…