helixo53 Femtopat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #1 Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum fakat jack çıkışlı olduğu için bildiğim kadarıyla ses kartımın da güzel olması gerekiyor. Anakartım H410M S2H. Sizce alınır mı? Yoksa USB seçeneğini mi tercih etmeliyim?
Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum fakat jack çıkışlı olduğu için bildiğim kadarıyla ses kartımın da güzel olması gerekiyor. Anakartım H410M S2H. Sizce alınır mı? Yoksa USB seçeneğini mi tercih etmeliyim?
lordbey Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #2 USB'li olanı al garanti olsun bütçen varsa eğer tereddüt ediyorsan ben yarın alacağım sana söylerim güzel olup olmadığını. Artı 0 Eksi
USB'li olanı al garanti olsun bütçen varsa eğer tereddüt ediyorsan ben yarın alacağım sana söylerim güzel olup olmadığını.
KS KS helixo53 Femtopat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 USB olanını aldım gayet memnunum. Sorunsuz geldi. Tavsiye ederim. Artı 0 Eksi Çözüm