H45 alınır mı?

Corsair H45 son derece dayanıklı ve performanslı bir ürün ama sesi çok. 120 MM sıvı soğutmalar içinde onun performansını veren yok. Kullandım 5 yıl kadar. Pompasından ses gelmeye başladı, ne olur ne olmaz diye Arctic Freezer eSports Duo'ya geçtim. Öneririm bütçeniz iyi bir 240 MM sıvı soğutmaya yetmiyorsa. Sıvı soğutmayı aratmıyor. Üstelik 10 yıl garantili fanları.
Bu arada OC yapmıyorsanız pahalı sıvı soğutma yerine iyi hava soğutucular öneririm. Atıyorum 240 MM sıvı soğutma ile 60 derecede yerine iyi bir hava soğutma ile 65 derece olur işlemciniz. Paranız da cebinizde kalır. Eskiden bu kadar pahalı değildi sıvı soğutmalar. Şu anda hele ki OC yapmıyorsanız para israfı benim gözümde.

Hocam 1300 TL civarına çıkabilirim.
Kasanız 360mm radyatör destekliyor ise;
Desteklemiyor ise;
Bunları öneririm.
Corsair H45 son derece dayanıklı ve performanslı bir ürün ama sesi çok. 120 MM sıvı soğutmalar içinde onun performansını veren yok. Kullandım 5 yıl kadar. Pompasından ses gelmeye başladı, ne olur ne olmaz diye Arctic Freezer eSports Duo'ya geçtim. Sıvı soğutmayı aratmıyor. Üstelik 10 yıl garantili fanları.
Eskiyen bir model artık onun yerine bu öneriliyor:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı