Corsair H45 son derece dayanıklı ve performanslı bir ürün ama sesi çok. 120 MM sıvı soğutmalar içinde onun performansını veren yok. Kullandım 5 yıl kadar. Pompasından ses gelmeye başladı, ne olur ne olmaz diye Arctic Freezer eSports Duo'ya geçtim. Öneririm bütçeniz iyi bir 240 MM sıvı soğutmaya yetmiyorsa. Sıvı soğutmayı aratmıyor. Üstelik 10 yıl garantili fanları.
Bu arada OC yapmıyorsanız pahalı sıvı soğutma yerine iyi hava soğutucular öneririm. Atıyorum 240 MM sıvı soğutma ile 60 derecede yerine iyi bir hava soğutma ile 65 derece olur işlemciniz. Paranız da cebinizde kalır. Eskiden bu kadar pahalı değildi sıvı soğutmalar. Şu anda hele ki OC yapmıyorsanız para israfı benim gözümde.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Corsair H45 son derece dayanıklı ve performanslı bir ürün ama sesi çok. 120 MM sıvı soğutmalar içinde onun performansını veren yok. Kullandım 5 yıl kadar. Pompasından ses gelmeye başladı, ne olur ne olmaz diye Arctic Freezer eSports Duo'ya geçtim. Sıvı soğutmayı aratmıyor. Üstelik 10 yıl garantili fanları.