royalflush_tr Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar yarın CM H500M kasasını satın alacağım. Ama aklımda başka bir kasa da var. Sizce fikrimi değiştirip Thermaltake mi almalıyım? Cooler Master MasterCase H500M kasasını mı yoksa Thermaltake View 71 TG RGB Plus Editonu mu önerirsiniz? Cooler Master MasterCase H500M Thermaltake View 71 TG RGB Plus Editon Kasa seçimimi CM H500M den yana kullanıcam, umarım pişman olmam Son düzenleme: 4 Kasım 2019
Arkadaşlar yarın CM H500M kasasını satın alacağım. Ama aklımda başka bir kasa da var. Sizce fikrimi değiştirip Thermaltake mi almalıyım? Cooler Master MasterCase H500M kasasını mı yoksa Thermaltake View 71 TG RGB Plus Editonu mu önerirsiniz? Cooler Master MasterCase H500M Thermaltake View 71 TG RGB Plus Editon Kasa seçimimi CM H500M den yana kullanıcam, umarım pişman olmam
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #2 H500M pişman etmez.
royalflush_tr Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #3 Cooler Master Türkiye dedi: H500M pişman etmez. Genişletmek için tıkla... H500M Aldım gerçekten devasa bir kasa umduğumdan büyük çıktı, soğutması mükkemmel. Herkese H500M kasasını şiddetle öneriyorum
Cooler Master Türkiye dedi: H500M pişman etmez. Genişletmek için tıkla... H500M Aldım gerçekten devasa bir kasa umduğumdan büyük çıktı, soğutması mükkemmel. Herkese H500M kasasını şiddetle öneriyorum
A Ashcha Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 34 2 Ocak 2020 #4 royalflush_tr dedi: H500M Aldım gerçekten devasa bir kasa umduğumdan büyük çıktı, soğutması mükkemmel. Herkese H500M kasasını şiddetle öneriyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba, kasayı nereden almıştınız ve kaç günde elinize ulaştı acaba ?
royalflush_tr dedi: H500M Aldım gerçekten devasa bir kasa umduğumdan büyük çıktı, soğutması mükkemmel. Herkese H500M kasasını şiddetle öneriyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba, kasayı nereden almıştınız ve kaç günde elinize ulaştı acaba ?
royalflush_tr Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2020 #5 Ashcha dedi: Merhaba, kasayı nereden almıştınız ve kaç günde elinize ulaştı acaba ? Genişletmek için tıkla... 2.El olarak satın aldım.
Ashcha dedi: Merhaba, kasayı nereden almıştınız ve kaç günde elinize ulaştı acaba ? Genişletmek için tıkla... 2.El olarak satın aldım.
A ateykan0 Megapat Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #6 royalflush_tr dedi: H500M Aldım gerçekten devasa bir kasa umduğumdan büyük çıktı, soğutması mükkemmel. Herkese H500M kasasını şiddetle öneriyorum Genişletmek için tıkla... Hocam kasadan memnun musunuz? Fanları ses yapıyor mu?
royalflush_tr dedi: H500M Aldım gerçekten devasa bir kasa umduğumdan büyük çıktı, soğutması mükkemmel. Herkese H500M kasasını şiddetle öneriyorum Genişletmek için tıkla... Hocam kasadan memnun musunuz? Fanları ses yapıyor mu?