F Furkanksck Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 13 Nisan 2022 #1 Bunları nasıl bağlayacağım? Şu anda kasa fanları bağlı. Ben işlemci fanını bağlamaya çalışıyorum. Anakartım H510M-A Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022
Bunları nasıl bağlayacağım? Şu anda kasa fanları bağlı. Ben işlemci fanını bağlamaya çalışıyorum. Anakartım H510M-A Pro.
Çözüm BerkayZ87 13 Nisan 2022 Furkanksck dedi: Herhangi bir dönüştürücü ile bağlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir kontrolcü satın alman gerekiyor bu kabloyu bağlamak için.
Furkanksck dedi: Herhangi bir dönüştürücü ile bağlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir kontrolcü satın alman gerekiyor bu kabloyu bağlamak için.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 Resimdeki kontrolcü 6 pin. O attığın ARGB kablosunu bu kontrolcüye bağlayamazsın. Anakartında da ARGB portu yok. Artı 0 Eksi
Resimdeki kontrolcü 6 pin. O attığın ARGB kablosunu bu kontrolcüye bağlayamazsın. Anakartında da ARGB portu yok.
KS KS F Furkanksck Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 13 Nisan 2022 #3 BerkayZ87 dedi: Resimdeki kontrolcü 6 pin. O attığın ARGB kablosunu bu kontrolcüye bağlayamazsın. Anakartında da ARGB portu yok. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir dönüştürücü ile bağlayamaz mıyım? Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Resimdeki kontrolcü 6 pin. O attığın ARGB kablosunu bu kontrolcüye bağlayamazsın. Anakartında da ARGB portu yok. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir dönüştürücü ile bağlayamaz mıyım?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #4 Furkanksck dedi: Herhangi bir dönüştürücü ile bağlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir kontrolcü satın alman gerekiyor bu kabloyu bağlamak için. Artı 0 Eksi Çözüm
Furkanksck dedi: Herhangi bir dönüştürücü ile bağlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir kontrolcü satın alman gerekiyor bu kabloyu bağlamak için.