H510M-E sistemde i5-11400F görüntü vermiyor

turksta

Hectopat
Yer
İstanbul / Pendik
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Logitech G Pro X Superlight // Aigo A100 // Wraith CosmicPad // Presonus AudioBox GO //sE Electronics V3 // Truthear X Crinacle Zero // Logitech Z533 // RTX 2070 SUPER // I5 11400F // 2X8 3200MHZ RAM
Meslek
Öğrenci
RAM
XPG Gammix 2x16 GB Cl16
Anakart
Asus Prime H510M-E
Merhaba. Sıfır Hepsiburada'dan i5-11400F aldım fakat ekran vermiyor. Çıkarıp taktım, bir sürü şey denedim ama surekli PC kendini resetlemeye basladı. Eski islemcim i3-10105F'i taktım eskisi gibi çalışıyor ama i5-11400F calısmıyor. BIOS guncelleyip tekrar i5-11400F'i taktım yine olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi taktıktan sonra açılırken bekleyin biraz, bilgisayar birkaç kez yeniden başlayabilir. BIOS ayarlarını yapıyor o esnada.

İşlemciyi taktıktan sonra açılırken bekleyin biraz, bilgisayar birkaç kez yeniden başlayabilir. BIOS ayarlarını yapıyor o esnada.

Vallahi 15dk sadece reset attı kendi kendine senin gibi dusundum bende ama 15dk art arda reset atması normal değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…