erennbls Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 96 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Animatör, Web Tasarım. 11 Nisan 2022 #1 Dostlar eski ekran kartımı kullanmaya devam edeceğim ama anakart ile uyumlu mu bilmiyorum. Direk ürün linklerini veriyorum: Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com (Yeni fark ettim anakarta zam gelmiş 3 günde. 200TL artmış) Uyumlu olur mu veya aksaklık çıkar mı vs. tam olarak bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Bilgi kirliliği yapmayalım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022
Dostlar eski ekran kartımı kullanmaya devam edeceğim ama anakart ile uyumlu mu bilmiyorum. Direk ürün linklerini veriyorum: Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com (Yeni fark ettim anakarta zam gelmiş 3 günde. 200TL artmış) Uyumlu olur mu veya aksaklık çıkar mı vs. tam olarak bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Bilgi kirliliği yapmayalım.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 11 Nisan 2022 #2 Uyumlu, hiçbir sorun çıkmaz. Günümüzde bütün anakartlar bütün ekran kartları ile uyumludur.