emreakrsu06
Hectopat
Daha fazla
Evet. Doğru yapmışsınız. Profil 1 olacak.Dostlar H510M H model anakartım var ve 3200MHz RAM aldım taktım. Bu XMP profili böyle mi olacak ?
BIOS'ta XMP ekranı.
Evet. Doğru yapmışsınız. Profil 1 olacak.
Alttaki Auto mu olmalı yoksa 2666 MHz mi?
Auto kalsın onda sorun yok. Sadece xmp değerini açmanız yeterlidir.Alttaki Auto mu olmalı yoksa 2666 MHz mi?
Auto ve DDR4-2666 seçeneği var en yüksek.
Auto kalsın onda sorun yok. Sadece XMP değerini açmanız yeterlidir.
İkisi de belirleyicidir. Anakart ve işlemcinin alabileceği ortak en yüksek değeri RAM'de alırsınız.Tamamdır teşekkürler. İşlemci maksimum 2666MHz destekliyordu şu an bu değeri alıyorum. Anakart 3200MHz destekliyor ama sanırım belirleyici işlemci değeri. Doğru mu bu?
Hocam peki ben 6 ay sonra işlemci mi değiştirmeliyim yoksa 1 yıl para biriktirip ekran kartı mı almalıyım?İkisi de belirleyicidir. Anakart ve işlemcinin alabileceği ortak en yüksek değeri RAM'de alırsınız.
Önce ekran kartı daha mantıklı olabilir. RTX 2060 güzel gider. Ya da direkt sistemi satıp biraz daha koyup yeni sistem alın.Hocam peki ben 6 ay sonra işlemci mi değiştirmeliyim yoksa 1 yıl para biriktirip ekran kartı mı almalıyım?
Sistemim : i3 10105F - H510M H - 8X2 16GB RAM - GTX 1050Tİ - 480GB SATA 3.0 SSD - 1TB HDD
Hocam yeni sistemi 5 sene sonra alabilirim bi yerden para gelmez iseÖnce ekran kartı daha mantıklı olabilir. RTX 2060 güzel gider. Ya da direkt sistemi satıp biraz daha koyup yeni sistem alın.
Güvenilir bir şekilde alırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Ne kadar kullandığını, sıcaklık değerlerini ve mining yapıp yapmadığını öğrenin.Hocam yeni sistemi 5 sene sonra alabilirim bi yerden para gelmez iseRTX 2060'ı 3.5-4K arası 2. elde satıyolar riskli mi olur alınır mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.