H55 anakart BIOS güncellemesi

Daha fazla  
Selam aleyküm arkadaşlar. Anakartımın BIOS'unu güncellemek istiyorum ama bir türlü sürümünü bulamadım. AMI BIOS'un programını indiriyorum, error 46 şeklinde bir hata alıyorum. BIOS ile ilgili her türlü fotoğrafı buraya atıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20200426_091950.jpg
    IMG_20200426_091950.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 362
  • IMG_20200426_092004.jpg
    IMG_20200426_092004.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 341
Son düzenleyen: Moderatör:
Olayı şimdi anladım @LayThese. Fotoğrafları konuyu açarken eksik atmışım, kusura bakma. Benim BIOS' unu güncellemek istediğim anakart H81 değil. Bu anakart H55 ve üzerinde İ7 640LM adında bir işlemci var. Ben bu anakartın BIOS sürümünü bulamadım. BIOS ile ilgili ulaşabildiğim bilgiler;
Adsız2.png

Adsız1.png

Adsız.png

Benim BIOS' u güncellemek istememdeki sebep 4 GB belleğin 2.68 GB' ını kullanıyor olması. Anakart üzerinde sadece H55+İ7 yazıyor.

@LayThese hayır masaüstü. Bilgisayarı elimdeki parçalardan topladım anakart ve işlemci zaten elimde vardı. Ve ne yazık ki TURBOX larda kullanılan anakart ve işlemci.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    72,6 KB · Görüntüleme: 215
Son düzenleme:
Bıos u bılamadım maalesef. Asıl sorunum da bu zaten. Lütfen yardımcı olun yoksa kafayı yiyeceğim. Detaylı fotoğrafları atıyorum.
Intel H55 (Turbox H55) Bios dosyasını bulabildiniz mi? Bios'umu güncellemek değil sadece farklı bir sürüme çekmek istiyorum. En eski sürüm de olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı