Belirli bir desteği yok, sisteminin ihtiyacını karşılayacak düzeyde güç kaynağı bulsan yeter. Alttaki dandik, onuncu olacak belki ama bütçe verirsen öneri yapayım.
Belirli bir desteği yok, sisteminin ihtiyacını karşılayacak düzeyde güç kaynağı bulsan yeter. Alttaki dandik, onuncu olacak belki ama bütçe verirsen öneri yapayım.
Biriyle konuştum da bana anakartın desteklediği watt önemli dedi parçalara o dağıttığı için önemli dedi yoksa parçaları yakarsın dedi fazla para harcamak istemiyorum Gt1030
İ5 650
8GB RAM
1 veya 2 TB HDD olacak içinde
240GB SSD
Bütçem 700 tl
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ben ASUS P5KPL-AM SE'de bu güç kaynağını kullanıyorum:
High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
İsteseydim ROG THOR'da monte edebilirdim, yani söyledikleri uzaktan yakından alakasız şeyler. Anakart ile güç kaynağı uyumluluğu diye bir şey yok. Anakartta 20 pin ATXPWR yuvası olsa dahi yeterli.
En ucuz Asus ROG Thor ROG-THOR-1200P 1200W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Thor ROG-THOR-1200P 1200W Power Supply özelliklerini incele, 31.386,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mümkünse o kişiyle bilgisayar üzerine konuşmaman daha iyi olur. 710 TL fazlaysa GT 1030 için üstteki High Power'de fazlasıyla yeterli.