H55 anakartta kurulum sırasında klavye ve fare çalışmıyor

batu3407

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
gt 640
Anakart
h55 oem turbox
İşlemci
i5 650
H55 anakarta sahibim. 1 haftadir ugrasiyorum ama kurulum ekraninda klavye mouse calismiyor. Voodoops2 falan her şeyi denedim bir turlu calistiramadim. EFI dosyasi icin yardim edebilecek birileri var mı? Kafayi yedirtti. Baska PC'lerde kurulum sorunsuz yapiyorum ama buna yapilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu anakart için özel USB yaması yapılması gerekiyor. Gerekli DSDT'yi hazırlayacağım.

Ssdttime-Master'dan orijinal DSDT atayım mı yoksa hazırlama şansınız var mı?

Sistem eski. Ayrıca bizim EFI'ler ile denedin mi?

Her turlu EFI'yi denedim yerli yabanci kaynaklardan daha eski sistemlere Catalina vs kurdugum oldu ama bu anakart.

@Kleyn arkadasin dedigi gibi USB yaması yapmak lazım o konuda pek bilgim yok işte.​

Bu anakart için özel USB yaması yapılması gerekiyor. Gerekli DSDT'yi hazırlayacağım.

Direkt hazir EFI yollama şansınız varsa sevinirim çünkü Windows'ta rahat düzenlemiyorum EFI dosyalarını.

Bu sisteme uygun elinde EFI olan var mı ya da hazırlayabilecek kadar bilgi sahibi olan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu EFI ile deneyin.

Calismadi

Calismadi buyuk ihtimalle DSDT dosyasina yama yapmam lazim bu lover ile kurulum ekranina bile gelemedim orijinal DSDT dosyama nasıl USB portlarini yamalayabilirim Windows ile usbtoolbox denedim kext ile rehbere ore zaman asimi hatasi alip durdum kleyn adli moderator onceki konularda birine DSDT yamalamis calismis herhalde

Kali linux uzerinden ssdt tablomu cikarttim ama rehbre gore bunu sokup usb yamasi nasil yapilir bilmiyorum yapabilecek duzeyde bilgisi olan arsa dosyayi buraya atiyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı