H55 sisteme işlemci önerisi

Egetncll

Centipat
Daha fazla  
H55 ekran kartım mevcut işlemci değiştirmek istiyorum Intel i7 870 ve i5 4590 arasında kaldım. Sorun şu ki 4590 anakartım ile uyumlu olur mu uyumlu olsa bile i7 8MB i5 ise 12MB ön belleğe sahip olduğu için kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. 1156 LGA sokete sahibim

Ekran kartım radeon rx550 1000 küsür gibi bir bütçem var daha çok oyun ağırlıklı
Elinizde şuan hangi işlemci vardı?
Yani bilemedim bu sistem için para harcamak ne kadar doğru olur.
Size önerim, elinizde ki anakart işlemci ve rami ortalama 500-600₺'ye satıp, B450 anakart ve Ryzen 5 2600 veya 3600 almanızı öneririm. Ortalama 3500₺ gibi fiyata alınabilir bu parçalar.

Elinizde şuan hangi işlemci vardı?
Yani bilemedim bu sistem için para harcamak ne kadar doğru olur.
Size önerim, elinizde ki anakart işlemci ve rami ortalama 500-600₺'ye satıp, B450 anakart ve Ryzen 5 2600 veya 3600 almanızı öneririm. Ortalama 3500₺ gibi fiyata alınabilir bu parçalar.
şuanda i5 750 işlemci ile 12gb ram mevcut bir karara varamadığım zaman galiba sizin önerinize baş vuracağım :)

şuanda i5 750 işlemci ile 12gb ram mevcut bir karara varamadığım zaman galiba sizin önerinize baş vuracağım :)
Yani elinizde ki anakart ile yükseltme yapmaya değecek bir model yoktur ve fiyatlarına da değmez, vereceği performans belli.
AM4 işlemcili anakartlarda çok fazla fiyat performanslı modeller var. Önü daha açık yani 1156 soketli anakarta göre. Şimdiden hayırlı olsun :)

Yani elinizde ki anakart ile yükseltme yapmaya değecek bir model yoktur ve fiyatlarına da değmez, vereceği performans belli.
AM4 işlemcili anakartlarda çok fazla fiyat performanslı modeller var. Önü daha açık yani 1156 soketli anakarta göre. Şimdiden hayırlı olsun :)
Teşekkürler iyi akşamlar :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı