SwagBerat Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 43 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming B560-M İ5-10400F Asus Dual V2 OC 3060 8GB 16 GB Ram 512 GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #1 Selamlar benim MSI H55M-E23 anakartım var ve BIOS güncellemesi yapmak istiyorum, detaylı anlatabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
Selamlar benim MSI H55M-E23 anakartım var ve BIOS güncellemesi yapmak istiyorum, detaylı anlatabilir misiniz?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 17 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops. www.msi.com
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops. www.msi.com