H55M P31 için işlemci önerisi

akgün

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba mevcut eski sistemime RX 460 OEM ekran kartı aldım ve aldığım sonuçlar güzel olmadı fazla da bir şey beklemiyordum ama bu kadar kötü olacağı aklıma gelmemişti doğrusu. Uygun fiyata bir işlemci almak istiyorum ama ekran kartını besler mi sorusu aklımda kaldı. X3440 alsam bu sistem ile ne kadar hız aşırtma yapabilirim. RAM'leri şu an için kullanmaya devam edeceğim ama onları da değiştirmek istiyorum.
  • Ekran kartım RX 460 OEM
  • Anakartım H55M P31
  • İşlemci i3 550
  • 350 PSU
  • DDR3 1333 MHz 6 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Orta segment bir işlemci ile kullanırsan güzel sonuçlar alırsın. Bütçen az ise AMD Ryzen 3 1200 bile yeterli olacaktır.

i3 550 ile RX 460 dar boğaz halinde ve bu nedenle istenilen performans elde edilemiyor. X3440 alarak rahatlıkla ekran kartını besleyebilir. Ayrıca O.C yaparak daha üst seviyeli ekran kartlarını da besleyebilir.
Ancak kullandığınız PSU, sistem yük altında iken beslemeyebilir. Tavsiyem bütçenize göre 450 veya 500 Watt PSU almanız. Eğer ileride sadece ekran kartı yükseltme gibi bir amacınız olur ise daha üst seviyeli PSU bakmanızı tavsiye ederim.

Şuan sizi kurtaracak PSU Önerim:
veya

Kolay gelsin...

Hocam konuyu hortlatıyorum özür dilerim aynı anakarta sahibiz Xeon X3440 aldınız mı ben de alacağım da uyumlu mu?

Hocam hiç almadım direk yeni bir sisteme geçtim ama alıp kullanan varmış BIOS Update yaptıktan sonra sorunsuz görüntü almanız lazım diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı