d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 8 Şubat 2022 #1 Bende Gigabyte H55M-S2 anakart var. Sizce iyi mi?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Şubat 2022 #2 Hangi açıdan iyi mi? Benim sistemim için iyi değil, senin işini görüyorsa iyi ama biraz tuhaf bir soru.
Hangi açıdan iyi mi? Benim sistemim için iyi değil, senin işini görüyorsa iyi ama biraz tuhaf bir soru.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 8 Şubat 2022 #3 armas dedi: Hangi açıdan iyi mi? Benim sistemim için iyi değil, senin işini görüyorsa iyi ama biraz tuhaf bir soru. Genişletmek için tıkla... Noraml kullanım açısından.
armas dedi: Hangi açıdan iyi mi? Benim sistemim için iyi değil, senin işini görüyorsa iyi ama biraz tuhaf bir soru. Genişletmek için tıkla... Noraml kullanım açısından.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Şubat 2022 #4 d4mann dedi: Noraml kullanım açısından. Genişletmek için tıkla... Parçalarınızı sorunsuz tanıyor ve performansta sıkıntı yaşatmıyorsa iyidir.
d4mann dedi: Noraml kullanım açısından. Genişletmek için tıkla... Parçalarınızı sorunsuz tanıyor ve performansta sıkıntı yaşatmıyorsa iyidir.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 8 Şubat 2022 #5 armas dedi: Parçalarınızı sorunsuz tanıyor ve performansta sıkıntı yaşatmıyorsa iyidir. Genişletmek için tıkla... İyi hocam bir de Windows 10 kasıyor diye bir konum var ona bakar mısnız?
armas dedi: Parçalarınızı sorunsuz tanıyor ve performansta sıkıntı yaşatmıyorsa iyidir. Genişletmek için tıkla... İyi hocam bir de Windows 10 kasıyor diye bir konum var ona bakar mısnız?