Musab Gündoğdu Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #1 Merhaba, benim H61 anakartım var ve bu anakarta Windows 11 yüklemek istiyorum. Fakat TPM bende bulunmamakta, TPM almayı düşünüyorum. Eğer bu anakarta uyumlu bir TPM varsa alabilirim, bu anakarta uyumlu mudur?
Merhaba, benim H61 anakartım var ve bu anakarta Windows 11 yüklemek istiyorum. Fakat TPM bende bulunmamakta, TPM almayı düşünüyorum. Eğer bu anakarta uyumlu bir TPM varsa alabilirim, bu anakarta uyumlu mudur?
hezuce Picopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #2 Yanlış bilmiyorsam Rufus'ta TPM gerekliliği kaldırma var çalışıyor mu bilemem ama deneyebilirsiniz.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 24 Şubat 2024 #3 TPM fiziksel olarak alınabilecek bir şey değil. Anakart desteklemiyorsa açamazsınız. Öte yandan Rufus ile TPM gereksinimlerini kaldırabilirsiniz. Son düzenleme: 24 Şubat 2024
TPM fiziksel olarak alınabilecek bir şey değil. Anakart desteklemiyorsa açamazsınız. Öte yandan Rufus ile TPM gereksinimlerini kaldırabilirsiniz.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2024 #4 Xevanior dedi: TPM fiziksel olarak alınabilecek bir şey değil. Anakart desteklemiyorsa açamazsınız. Öte yandan Rufus ile TPM gereksinimlerini kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TPM fiziksel bir şey değilse bu video da nasıl fiziksel bir çiple TPM desteği ekliyorlar?
Xevanior dedi: TPM fiziksel olarak alınabilecek bir şey değil. Anakart desteklemiyorsa açamazsınız. Öte yandan Rufus ile TPM gereksinimlerini kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TPM fiziksel bir şey değilse bu video da nasıl fiziksel bir çiple TPM desteği ekliyorlar?
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 24 Şubat 2024 #5 Xevanior dedi: TPM fiziksel olarak alınabilecek bir şey değil. Anakart desteklemiyorsa açamazsınız. Öte yandan Rufus ile TPM gereksinimlerini kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, alınıp takılabilir. Yazılımsal olarak olan anakartlarda bile mevcut portu ve BIOS'dan seçim hakkı sunuluyor.
Xevanior dedi: TPM fiziksel olarak alınabilecek bir şey değil. Anakart desteklemiyorsa açamazsınız. Öte yandan Rufus ile TPM gereksinimlerini kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, alınıp takılabilir. Yazılımsal olarak olan anakartlarda bile mevcut portu ve BIOS'dan seçim hakkı sunuluyor.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 24 Şubat 2024 #6 HeNiX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TPM fiziksel bir şey değilse bu video da nasıl fiziksel bir çiple TPM desteği ekliyorlar? Genişletmek için tıkla... EFI Shell dedi: Hayır, alınıp takılabilir. Yazılımsal olarak olan anakartlarda bile mevcut portu ve BIOS'tan seçim hakkı sunuluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıtlarınız için, yanlış biliyormuşum. Kusura bakmayın.
HeNiX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TPM fiziksel bir şey değilse bu video da nasıl fiziksel bir çiple TPM desteği ekliyorlar? Genişletmek için tıkla... EFI Shell dedi: Hayır, alınıp takılabilir. Yazılımsal olarak olan anakartlarda bile mevcut portu ve BIOS'tan seçim hakkı sunuluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıtlarınız için, yanlış biliyormuşum. Kusura bakmayın.
Musab Gündoğdu Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #7 peki ya h61 anakarta uyumlu varmıdır