H61 Anakartlı Sisteme PSU ve Ekran Kartı Önerisi

CoolDive

Centipat
Arkadaşlar H61 Casper Nirvana bir anakartım var. Power supply önerisi olan varsa yazabilir mi? Ekran kartı önerilerinizi de bekliyorum.
Intel Pentium CPU G2120
unknown.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynamak istiyorsan işlemci, ekran kartı ve RAM takviyesi gerekli. Alacağın ekran kartına göre de PSU'da değişebilir. Bu da bu sisteme maliyetli olur. Bütçen var ise yeni sistem tavsiye ederim.

[Q
Oyun oynamak istiyorsan işlemci, ekran kartı ve RAM takviyesi gerekli. Alacağın ekran kartına göre de PSU'da değişebilir. Bu da bu sisteme maliyetli olur. Bütçen var ise yeni sistem tavsiye ederim.
Aslında benim sistemim sağlam bu bi arkadaşımın sistemi bütçesi çok az yani ekran kartı yok bilgisayarında ekran kartı alıcak ama 250 wolt bi PSU'su 500 Tl lik bi ekran kartı alıcak PSU da sıkıntı olurmu diye soriyim dedim

[Q

Aslında benim sistemim sağlam bu bi arkadaşımın sistemi bütçesi çok az yani ekran kartı yok bilgisayarında ekran kartı alıcak ama 250 wolt bi PSU'su 500 Tl lik bi ekran kartı alıcak PSU da sıkıntı olurmu diye soriyim dedim
Ek güç girişi istemeyen ekran kartlarına bakması gerekli fakat 250 Watt gerçekten çok düşük. Sadece ekran kartını alıp bu sistemi canlandıramaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı